extra lang tafelblad

extra lang tafelblad

Exclusief bij QATRINA: online een extra lang tafelblad op maat bestellen

Ons hout wordt op kleur en uitstraling voor u geselecteerd: alleen het mooiste hout is namelijk goed genoeg voor een extra lang tafelblad op maat van QATRINA. U krijgt gegarandeerd de hoogste kwaliteit, maar wel voor aantrekkelijke prijzen. Onze eigen transportdienst brengt het ook nog een tegen kostprijs bij u thuis !

QATRINA staat voor maatwerk in iedere gewenste vorm: een vierkant, rond, rechthoekig of (Spaans of Deens) ovaal eiken tafelblad leveren wij direct online. Wij kunnen u een extra lang tafelblad van eikenhout in drie kwaliteiten aanbieden: foutvrij, licht rustiek en rustiek.
Andere houtsoorten zoals acaciahout, beukenhout, kersenhout, notenhout en essenhout zijn op aanvraag mogelijk. Bent u geïnteresseerd in een van onze andere houtsoorten of wilt u een heel speciaal tafelblad laten maken, neem dan contact met ons op. Eiken in doorgaande lamellen kunnen wij doorgaans tot een lengte van maar liefst 5 meter (!) leveren.

Ook voor extra bewerkingen aan het tafelblad kunt u gerust bij ons terecht. Onze cnc freesapparatuur kan het allemaal voor u maken: sparingen, sleuven, doorvoeren, afgeschuinde randen of ronde hoeken ? Bij QATRINA geen probleem.

Wilt u uw tafelblad het liefst verder zelf afwerken met een houtolie of lak, of bent u niet zo handig en heeft u het liever kant en klaar geleverd: het kan allebei. Een kant en klaar tafelblad wordt door ons geolied of gelakt met een professionele twee componenten olie of (blanke) lak.

Wij werken onder meer met Slavonisch eiken: speciaal voor ons gekweekt, ijzersterk en met een mooie lichte uitstraling

Europees eiken kan hier echt niet aan tippen. Een mooiere en hardere eikensoort is er niet: Slavonisch eikenhout. Door onze vaste leveranciers voor ons gekweekt en gekapt in verschillende Oost Europese landen. Gegarandeerd FSC gecertificeerd en van de allerbeste kwaliteit.

Wij maken tafelbladen op maat samengesteld uit zogenaamde doorgaande lamellen, samengesteld uit met elkaar verlijmde kortere lamellen met elkaar verbonden d.m.v. een vingerlas en opgebouwd uit vierkante houten blokjes: kopshout. Kopshout vindt u vrijwel nergens anders: dit is met recht uniek in België en Nederland.
QATRINA levert kopshout in eikenhout, en op aanvraag in essenhout, in beukenhout, in acaciahout en in kersenhout. Bel of mail ons gerust even wanneer u meer informatie wenst over dit unieke houtproduct.

 

 

 

extra lang tafelblad

Foutvrij eiken tafelblad in doorgaande lamellen, transparant geolied

Wij maken het voor u op maat in iedere vorm: een tafelblad tot een lengte van maar liefst 5 meter !

Tafelbladen uitgevoerd in een vingerlasverbinding, in doorgaande lamellen of in kopshout tot ongeveer 3,5 meter lang is sowieso geen probleem: dit kunnen wij u het gehele jaar door aanbieden. Op aanvraag is vijf meter lang in doorgaande lamellen echter doorgaans ook mogelijk. Hierin zijn wij best uniek, want nagenoeg niemand anders kan tafelbladen in dergelijke lengtes leveren !

Stopt u maar met verder zoeken, want voor een extra lang tafelblad, een extra lang keukenblad, een extra lang werkblad of een extra lang barblad moet u toch echt bij QATRINA zijn !

Bent u geïnteresseerd in een extra lang tafelblad ?