extra groot tafelblad

extra groot tafelblad

Bij QATRINA gewoon op maat te bestellen: een extra groot tafelblad zoals u het graag zou willen hebben

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk in massief hout. Alleen het allermooiste en het allerbeste hout is goed genoeg voor een extra groot tafelblad gemaakt door QATRINA. Zeer aantrekkelijk geprijsd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daar staan wij voor. En wist u dat bestellen bij QATRINA betekent dat wij het tegen kostprijs bij u afleveren ? Dat is onze service naar u toe.

Wij leveren op maat tot op de millimeter nauwkeurig en in iedere door u gewenste vorm. Dus niet alleen de standaardvormen zoals vierkant, rond, rechthoekig of ovaal, maar desgewenst ook organische of door uzelf bedachte vormen.
Massief eiken tafelbladen zijn bij ons via de site verkrijgbaar. In onze webwinkel kiest u uit een prachtig extra groot tafelblad van foutvrij eiken, van licht rustiek eiken of een blad van robuust rustiek eiken.

Liever een andere houtsoort dan eiken ? Dat kan op aanvraag. Naast eiken tafelbladen maken wij ze namelijk ook van acacia, van beuken, van kersen, van noten en van essen.
Op zoek naar een tafelblad gemaakt van een andere houtsoort of moet het een heel speciaal blad ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen: QATRINA kan in doorgaande lamellen tafelbladen tot maar liefst vijf meter lang voor u maken !
Heeft u extra bewerkingen voor ogen die u zou willen laten uitvoeren ? QATRINA werkt met supermoderne machines waarmee bijv. ook benodigde sparingen, sleuven, kabeldoorvoeren, verjongde randen of ronde hoeken gemaakt kunnen worden. Wij leveren kant en klaar, maar ook nog onbehandeld zodat u het blad zelf verder kunt afwerken.

Tafelbladen van Slavonisch eikenhout, maar ook van acacia, essen, beuken, noten of kersen: u vindt het bij QATRINA !

Slavonisch eiken: daar kan Europees eiken nog een puntje aan zuigen ! Prachtig mooi van kleur en een van de hardste houtsoorten leverbaar ! Op kleur en structuur door onze vaste leveranciers uitgezocht en exclusief voor ons gekweekt in meerdere landen in Oost Europa. Een hoogwaardige kwaliteit, samengesteld uit FSC gecertificeerd hout voor betaalbare prijzen.

Op maat verkrijgbaar uitgevoerd in doorgaande lamellen, met elkaar verlijmd d.m.v. een ijzersterke vingerlas en ook nog samengesteld uit met elkaar verlijmde vierkante houten blokjes: genaamd kopshout. Hout in een kopshout uitvoering is vrijwel nergens anders verkrijgbaar: exclusief verkrijgbaar in meerdere houtsoorten bij QATRINA !
Naast eiken kopshout leveren wij buiten de website om op aanvraag ook essen kopshout, beuken kopshout, acacia kopshout en kersen kopshout. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

 

 

extra groot tafelblad

Massief eiken tafelblad (foutvrij, doorgaande lamellen in transparante olie)

Uniek in de Benelux: een supergroot tafelblad met doorgaande lamellen van maar liefst vijf meter lang !

Ja, u leest het goed: dat kan bij QATRINA !
Een tafelblad in een vingerlasuitvoering, met doorgaande lamellen of opgebouwd uit kopshout tot een lengte van 3,5 meter kunnen wij u sowieso altijd aanbieden. XXL eikenhouten bladen met doorgaande lamellen zijn op aanvraag mogelijk tot een lengte van maar liefst vijf meter ! VIJF METER ! Dat doet niemand anders in Nederland en België ons na: wij maken ze op maat in iedere gewenste vorm !

Bent u geïnteresseerd in een extra groot tafelblad ?