extra brede tafel

noestvrij eiken tafelblad

Een mooie extra brede tafel van QATRINA

De laatste tijd is de vraag naar een extra brede tafel aanzienlijk toegenomen. Niet echt verwonderlijk, als je bedenkt dat een grote woonkeuken op dit moment bij veel mensen razend populair is.

Onze massief eiken tafelbladen worden gemaakt van het prachtige Slavonisch eiken, en zijn uiteraard allemaal FSC-gekeurd

Wij leveren echter naast eiken ook andere houtsoorten: klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem direct even contact met ons op per mail of telefoon.

De massieve tafelbladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout. Eigenlijk iedere vorm en afmeting is bij ons mogelijk: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellips. Ook indien u zelf een fantasievorm heeft bedacht, is dat geen probleem voor ons: stuur ons een tekening met de juiste maatvoeringen, en wij kunnen hem vast wel voor u maken !

 

 

 

 

extra brede tafel

Extra brede tafel

 

Tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Met ons speciaal daarvoor ontwikkelde bestelsysteem in de webshop, kunt u heel gemakkelijk zelf de gewenste afmeting en dikte aangeven: dit kan tot op de mm. nauwkeurig.
Vervolgens berekent het systeem de prijs voor het tafelblad voor u uit. Betalen doet u snel en veilig met iDEAL.

 

QATRINA, voor een prachtig nieuw tafelblad, maar ook een bijpassend onderstel

Bij QATRINA krijgt u niet alleen hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, maar maakt dat alles ook nog eens in (bijna) elke door u gewenste vorm !

Wij leveren ook fraaie stalen en houten tafel onderstellen. Zo kunt u heel gemakkelijk zelf uw tafel bij ons samenstellen.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Naast massief eiken tafelbladen leveren wij buiten onze website om, ook tafelbladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Dus wilt u liever wat anders dan eiken, neem dan gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een extra brede tafel ?