essen werkblad op maat

essen werkblad op maat

Een fraai essen werkblad op maat ? Wij kunnen het voor u maken ! 

Een essen werkblad op maat voor u gemaakt door QATRINA, eventueel al voorzien van sparingen voor kraan, spoelbak(ken) en kooktoestel.

Bestel gemakkelijk een essen werkblad op maat in de door u gewenste afmeting en vorm. Ook voor afwijkende vormen kunt u gewoon bij ons terecht.

Wij maken niet alleen werkbladen op maat van essenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk: klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten. Wij kunnen massief houten werkbladen leveren in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.

Onze op maat gemaakte werkbladen worden stuk voor stuk uit het allerbeste hout vervaardigd, en zijn natuurlijk FSC gekeurd.

Behoefte aan meer informatie of advies ? Neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

 

 

 

essen werkblad op maat

Essen werkblad op maat

 

Een massief werkblad op maat, in verschillende houtsoorten verkrijgbaar

De werkbladen worden bij ons voor een groot deel besteld in Slavonisch eiken en in Amerikaans noten. Ons Essenhout is de laatste jaren echter duidelijk in opmars: een prachtige, vaak onderschatte houtsoort.

Toch liever een werkblad in licht rustiek eiken of in een andere houtsoort ? Geen enkel probleem, want die leveren wij ook: klik hier voor onze andere houtsoorten.
Liever even persoonlijk advies ? Neem even contact met ons op: wij zijn bereikbaar per mail of telefoon.

De meeste houtsoorten zijn in doorgaande lamel uitvoering leverbaar tot een maximale lengte van ongeveer vier meter.
Voor een langer werkblad, bent u derhalve genoodzaakt een andere uitvoering te kiezen: een in vingerlas of een in kopshout.

Een vingerlas paneel wordt samengesteld uit kortere stukjes hout die d.m.v. een las, de vingerlas, aan elkaar verlijmd worden tot een geheel.
Een kopshout paneel wordt op haar beurt opgebouwd uit aan elkaar verlijmde massief houten blokjes van circa 43×43 mm.

Zowel kops werkbladen als vingerlas werkbladen zijn bij ons leverbaar tot wel zeven (!) meter lang. Nog langer zou op zich wel mogelijk zijn, maar is met goed fatsoen niet te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een essen werkblad op maat ?