essen panelen op maat

essen panelen op maat

prachtige essen panelen op maat bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA

Op zoek naar betaalbare essen panelen op maat ? Dan zit u bij QATRINA helemaal goed, want wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig ! Omdat wij al lang een intensieve samenwerking onderhouden met vaste producenten in het buitenland, kunnen wij onze massief houten panelen zeer voordelig aanbieden. Het door ons gebruikte hout voor de panelen is gegarandeerd duurzaam gekweekt en geproduceerd: onze houtproducten zijn dan ook allemaal FSC gekeurd

Online bestelt u bij ons heel gemakkelijk zelf massief eiken panelen op maat, maar buiten onze website om leveren wij ook panelen in andere houtsoorten. Een overzicht hiervan treft u op onze website: klik hier en neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail en telefoon.

Essenhout leveren wij in doorgaande lamel, in vingerlas en in exclusief kopshout. Massief essen panelen in doorgaande lamel en in vingerlas zijn leverbaar tot en met 40 mm. dik. Kops essen leveren wij vanaf een dikte van 60 mm. tot en met 120 mm. dik maximaal.

QATRINA levert geen fineerproducten: wij leveren uitsluitend massief hout.

 

 

 

essen panelen op maat

Kops essen

 

Massief houten panelen bestellen in standaardmaten ? Bestel gewoon wat u nodig hebt !

Panelen in standaardmaten doen wij niet aan en op maat zagen tegen dure zaagkosten al helemaal niet. Bij QATRINA krijgt u gewoon wat u bestelt: op maat gemaakt, zonder flauwekul.
In onze online webshop bestelt u prachtig Slavonisch eikenhout op maat, maar massief houten panelen in een andere houtsoort dan eiken zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht van de overige leverbare houtsoorten. Natuurlijk kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Uw bestelling bij u thuis afgeleverd, tegen kostprijs

Het merendeel van onze houtproducten wordt door onze vaste producenten in het buitenland op maat voor u gemaakt. Nadat de bestellingen in Nederland zijn aangekomen, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij onze klanten worden afgeleverd. Wij rekenen hiervoor onze kostprijs, zo betaalt u dus niet meer dan dat wij ervoor betalen.

Bent u geïnteresseerd in onze essen panelen op maat ?