essen kopshout

essen kopshout

Exact op maat voor u gemaakt in iedere gewenste vorm en afmeting: exclusief essen kopshout van QATRINA

Voor essen kopshout zit u goed bij QATRINA. Exact op maat voor u gemaakt in de vorm en afmetingen die u zoekt: als halffabricaat om zelf verder te behandelen, maar ook al helemaal kant en klaar om te gebruiken !

Kopshout uitgevoerd in Slavonisch eiken bestelt u direct online via onze webwinkel. Niet alleen in een vierkante en rechthoekige vorm, maar ook rond en ovaal is online te bestellen. Naast eiken kopshout leveren wij buiten onze website om ook kopshout in andere houtsoorten: beuken kopshout, acacia kopshout, kersen kopshout en essen kopshout. QATRINA is hiermee uniek, want niemand anders kan dit in zoveel verschillende houtsoorten leveren ! Bent u geïnteresseerd of heeft u gewoon behoefte aan meer informatie, bel of mail ons dan even.

Van oudsher is kops een product dat veel werd toegepast in situaties waarbij de constructie het zwaar te verduren krijgt. Zo werd het in het verleden veel gebruikt als vloer voor klaslokalen, gymzalen en in cafés. Iedereen kent uiteraard kopshout ook van de hakblokken en snijplanken in de horeca en bij de slager.

Wij gebruiken kopshout niet alleen voor bovenstaande zaken, maar maken er ook schitterende kant en klare keukenbladen, barbladen, bureaubladen en tafelbladen van. Oersterk en zeer slijtvast. Heeft u iets voor ogen dat u in kopshout zou willen laten maken, neem dan vandaag nog contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Een hoogwaardige kwaliteit voor vooroorlogse prijzen ? Dan zit u goed bij QATRINA

Samen sta je sterk. Deze uitspraak hebben wij goed in onze oren geknoopt. Wij werken namelijk al vele jaren samen met vaste producenten van massief hout. Deze zijn allemaal gevestigd in het buitenland waar nog vakmanschap voor betaalbare prijzen wordt geleverd. Zij werken stuk voor stuk met gekwalificeerde vakmensen en hebben de beschikking over de allernieuwste apparatuur. Wilt u iets heel speciaals laten maken en moeten er bijvoorbeeld ook nog sparingen, ronde hoeken of schuine randen aangebracht worden ? Wij gaan iedere uitdaging aan !

Producten van kopshout zijn uniek: alles wordt met de hand opgebouwd door de houten blokjes met elkaar te verlijmen. Het hout dat hiervoor wordt gebruikt is 60 mm. dik en allemaal FSC gecertificeerd. Alleen het beste is bij ons goed genoeg.

 

 

 

essen kopshout

Betaalbaar geprijsd maatwerk: QATRINA is de houtspecialist van de Benelux !

Wij heten u van harte welkom bij QATRINA: absoluut de maatwerkspecialist van Nederland en België voor massief hout in iedere gewenste vorm en in iedere gewenste afmeting. U bestelt bij ons namelijk OP MAAT GEMAAKT en betaalt uitsluitend voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Als halffabricaat of als kant en klaar product: het kan beide.

Bij QATRINA heeft u de mogelijkheid uw bestelling(en) zelf op te halen: wij hebben ons magazijn in Hengelo, Overijssel Nederland. Laten thuisbezorgen kan natuurlijk ook: onze eigen transportdienst rijdt elke week meerdere rondes door België en Nederland en levert uw bestelling tegen kostprijs bij u af.

Bent u geïnteresseerd in ons essen kopshout ?