essen keukenblad

essen werkblad op maat

Een prachtig essen keukenblad, helemaal op maat gemaakt door QATRINA   

Op zoek naar een essen keukenblad ?. Dan zit u goed bij QATRINA, want wij maken het op maat ! Zelfs de sparingen voor de spoelbak(ken), kraan en kooktoestel kunnen wij er al voor u in maken.

Bij ons bestelt u heel eenvoudig een essen keukenblad, op maat gemaakt in de door u gewenste afmetingen en vorm. Eventuele afwijkende/fantasie vormen voor uw keukenblad zijn ook gewoon mogelijk.

Wij leveren niet alleen keukenbladen in essenhout, maar ook in andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten.  De keukenbladen zijn te bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas en in het prachtige kopshout.

Onze keukenbladen worden uiteraard uit het meest hoogwaardige essenhout vervaardigd, en zijn natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Neem voor meer informatie of advies gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

essen keukenblad

Essen keukenblad

 

Keukenbladen in meerdere houtsoorten leverbaar

Keukenbladen worden bij ons voor een groot deel besteld in massief eiken en in massief Amerikaans noten. Het bij het grote publiek nog niet erg bekende Essenhout, is de laatste tijd echter duidelijk in opkomst.

U heeft liever een keukenblad in een andere houtsoort dan essenhout ? Klik dan hier voor onze andere houtsoorten.
Hulp of advies nodig ? Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon.

Bomen groeien jammer genoeg (nog) niet tot in de hemel, en dus zijn we aan maximaal leverbare lengtes per houtsoort gebonden .
Massief eiken en Amerikaans noten is in doorgaande lamellen over het algemeen leverbaar tot een lengte van maximaal vier meter.

Voor een keukenblad langer dan circa vier meter,  moeten we daarom overstappen op een andere uitvoering: een uitvoering in vingerlas of een uitvoering in kopshout.

Keukenbladen in vingerlas uitvoering zijn samengesteld uit korte stukjes massief hout (de lamellen) die door middel van een las (de z.g.n. vingerlas) met elkaar worden verlijmd.

Kopshout keukenbladen worden opgebouwd uit kleine massieve blokjes hout van circa 43×43 mm.die allemaal met de hand (!) aan elkaar verlijmd worden.

Vingerlas en kopshout keukenbladen zijn leverbaar tot wel zeven (!) meter lang. Langer is in principe wel mogelijk, maar is praktisch niet (meer) te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een essen keukenblad ?