essen keukenblad op maat

essen werkblad op maat

Op zoek naar een essen keukenblad op maat ? Welkom bij QATRINA !

Wij maken het voor u: een essen keukenblad op maat.. Indien gewenst kunnen wij zelfs de benodigde sparingen voor de spoelbak(ken), kraan en kooktoestel er al voor u in maken.

Een essen keukenblad op maat , in de afmeting en vorm die u zoekt. Zelfs hele ingewikkelde vormen zijn bij QATRINA geen probleem.

Naast keukenbladen in essenhout, leveren wij ook andere houtsoorten: klik hier voor onze overige houtsoorten. U kunt bij ons keukenbladen bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas en in het exclusieve kopshout.

Uitsluitend hoogwaardige houtkwaliteit en uiteraard allemaal FSC gekeurd.

Meer informatie of advies nodig ? Neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

essen keukenblad op maat

Essen keukenblad op maat

 

Keukenbladen op maat in meerdere houtsoorten

Het grootste deel van de door ons geleverde keukenbladen wordt besteld in massief eikenhout en in massief Amerikaans notenhout. Maar het nog niet zo bekende massief Essenhout, is de laatste tijd steeds meer in trek.

Liever een keukenblad op maat in een andere houtsoort dan essen ? Geen probleem: Klik hier voor onze andere leverbare houtsoorten.
Behoefte aan wat advies ? Neem gerust even contact met ons op per mail of telefoon. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Helaas groeien bomen nog steeds niet tot in de hemel. Ook wij zullen het dus moeten doen met de maximaal leverbare lengtes voor de verschillende houtsoorten.
Doorgaans zijn massief eikenhout en Amerikaans notenhout in doorgaande lamel te verkrijgen tot een maximale lengte van vier meter.

Een langer keukenblad dan ongeveer vier meter kan wel, maar is alleen mogelijk in vingerlas of kopshout uitvoering.

Onze keukenbladen in uitvoering vingerlas worden gemaakt van kortere stukjes massief (essen)hout die d.m.v. een las (de vingerlas) vervolgens met elkaar verbonden worden. Keukenbladen van kopshout zijn volledig opgebouwd uit aan elkaar verlijmde kleine (massieve) blokjes hout van ongeveer 43×43 mm. Dit gebeurt nog volledig met de hand.

Wij kunnen vingerlas en kopshout keukenbladen leveren tot wel zeven (!) meter lengte. Langer kunnen wij wel maken, maar is niet te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een essen keukenblad op maat ?