eikenhouten werkbladen op maat

eikenhouten werkbladen op maat

Schitterende massief eikenhouten werkbladen op maat bestelt u tegenwoordig eenvoudig online bij QATRINA !  

Vol massief eikenhouten werkbladen op maat creëren een warme sfeer in uw huis en zijn daarmee zeker een meerwaarde !
QATRINA levert houten werkbladen op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig. Wij kunnen zelfs de benodigde sparingen voor kooktoestellen, kranen en spoelbakken er al voor u uit frezen en wij kunnen ze ook helemaal kant en klaar afgewerkt met een professionele twee componenten houtolie of lak bij u thuis afleveren ! U hoeft er dan verder niks meer zelf aan te doen !

Showrooms bezoeken bij opdringerige keukenleveranciers is niet echt uw ding ? Dat hoeft tegenwoordig ook niet meer, want bij ons bestelt u gewoon eikenhouten werkbladen op maat in de afmetingen en vorm die u wenst, want ook ingewikkelde vormen zijn geen probleem. Het kan allemaal thuis vanuit uw luie stoel: u hoeft er deur niet voor uit !

Op aanvraag kunt u bij ons ook houten werkbladen in een andere houtsoort dan eiken bestellen: klik hier voor een overzicht, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Massief houten werkbladen zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: wij leveren werkbladen in doorgaande lamel, in vingerlasuitvoering en gemaakt van exclusief kopshout. Onze houten werkbladen zijn vanzelfsprekend allemaal FSC gekeurd. Heeft u behoefte aan meer info of wilt u graag advies, bel of mail ons dan even: wij helpen u graag.

 

 

 

eikenhouten werkbladen op maat

 

Massief Slavonisch eiken, maar ook bladen in andere houtsoorten

Werkbladen worden bij ons het meest besteld in eiken. Hiervoor maken wij gebruik van prachtig Slavonisch eikenhout, in een foutvrije/noestvrije, een licht rustieke of een rustieke kwaliteit. Liever een blad in een andere houtsoort dan eiken ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA: Klik hier voor een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten, of neem meteen even contact met ons op voor de beschikbaarheid. Team QATRINA staat voor u klaar.

Een blad opgebouwd uit doorgaande lamellen is het hele jaar door leverbaar tot ongeveer 3,5 meter lang maximaal. De beschikbaarheid van langere werkbladen moeten wij altijd eerst aanvragen bij onze producenten. Mocht langer onverhoopt toch niet verkrijgbaar zijn, dan kunt u nog kiezen voor een blad in een vingerlasuitvoering of gemaakt van kopshout. In vingerlas en in kopshout zijn langere lengtes namelijk doorgaans geen probleem. Bel of mail ons hiervoor even: wij kunnen u dan vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten werkbladen op maat ?