eikenhouten werkblad op maat

eikenhouten werkblad op maat

Een vol massief eikenhouten werkblad op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u het online via de website !

Krijgt u binnenkort een nieuwe keuken of is uw bestaande blad aan vervanging toe ? QATRINA maakt een (nieuw) eikenhouten werkblad op maat voor u ! Alles exact op maat en in zo goed als iedere denkbare vorm en afmeting. Voordelige kwaliteit: een prachtig eikenhouten werkblad op maat van QATRINA ! Keukenzaken bezoeken hoeft niet meer: bij QATRINA bestelt u gewoon gemakkelijk vanaf de bank !

In de Benelux worden eiken werkbladen over het algemeen aangeboden in Europees eiken. Wij maken ze echter van Slavonisch eiken: een lichte eikensoort die door zijn langzame groei ook nog eens keihard is. Een duurzame en milieuvriendelijke productie staat bij ons hoog in het vaandel: onze bladen zijn allemaal FSC gecertificeerd.

Een eiken werkblad kunt u bij ons bestellen in een foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit.
Bladen in een andere houtsoort op aanvraag. Een overzicht treft u op onze website. Werkbladen leveren wij in vingerlas en in doorgaande lamellenuitvoering. U kunt kiezen uit een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Kijk voor iets heel speciaals ook even bij ons ‘kopshout op maat‘. Alleen bij QATRINA verkrijgbaar !

Niet alleen maatwerk bij QATRINA: voor ongeduldige klanten hebben wij tevens een groot aantal panelen in veelgevraagde maten en diktes in ons magazijn op voorraad. Klik hier voor de categorie voorraadpanelen of neem voor de actuele voorraad contact met ons op.

QATRINA, ook voor fineerwerkbladen op maat 

De prijzen van hout zijn de laatste maanden aanzienlijk gestegen. Een reden waarom wij ook prachtige werkbladen gemaakt van eikenfineer aanbieden: een goed alternatief voor een massief houten werkblad en tegenwoordig vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Fineer kunt u bestellen in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor ons fineer.

 

 

 

eikenhouten werkblad op maat

Eikenhouten werkblad op maat (kopshout eiken)

 

Een eikenhouten werkblad op maat voor u gemaakt ? Dat kan bij QATRINA !

Elke afmeting en vorm is mogelijk: wij maken het allemaal op maat en bezorgen het bij u thuis tegen kostprijs ! Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog uw rechthoekige of vierkante werkblad in prachtig foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, en kies uit een uitvoering in doorgaande lamellen, vingerlas of kopshout met een dikte van 60 mm.

Voor heel speciale vormen en hele grote bladen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten werkblad op maat ?