eikenhouten vensterbank

eikenhouten vensterbank

Op zoek naar een eikenhouten vensterbank ? QATRINA maakt vensterbanken op maat ! 

Ondanks dat de prijs voor een massief eikenhouten vensterbank behoorlijk is gestegen, kunnen wij deze nog steeds voor een scherpe prijs aanbieden. QATRINA werkt al geruime tijd samen met vaste, voordelige leveranciers in het buitenland. Een vol massief eikenhouten vensterbank bestelt u gewoon heel voordelig online bij QATRINA. Gemak dient de mens: ons slimme bestelsysteem berekent binnen een paar seconden de prijs van de vensterbank voor u uit. Zo simpel is het om een vensterbank bij ons te bestellen !. Wij staan voor een gegarandeerd duurzame productie van onze vensterbanken. Deze zijn daarom ook allemaal stuk voor stuk FSC gekeurd.

Praktisch iedere gewenste afmeting kunnen wij voor u maken. Online leveren wij vensterbanken gemaakt van Slavonisch eiken in drie verschillende kwaliteiten: wij leveren foutvrijlicht rustiek en rustiek eiken vensterbanken. Een massief houten vensterbank in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Klik a.u.b. hier voor het overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Heeft u hulp nodig, of heeft u gewoon een vraag, neem dan even contact met ons op. Wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.
Onze houten vensterbanken zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in vingerlas, en in doorgaande lamel. Online standaard leverbaar in 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. dik, maar op aanvraag zijn andere diktes eventueel ook mogelijk.

 

 

 

eikenhouten vensterbank

Eikenhouten vensterbank (foutvrij/noestvrij eiken doorgaande lamel)

Massief houten vensterbanken, helemaal op maat voor u gemaakt

Wij maken vol massief houten vensterbanken op maat. Standaardafmetingen leveren niet. Onze eiken vensterbanken kunt u online In doorgaande lamellen en in vingerlas bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter. Veel langere vensterbanken, of vensterbanken gemaakt van andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Bel of mail ons dan even.

Schitterende vol massief eiken vensterbanken tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt in drie verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken en in rustiek eiken. Ook voor vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Neem in dat geval gewoon even contact met ons op, en laat u verrassen.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten vensterbank ?