eikenhouten timmerpanelen

eikenhouten timmerpanelen

Eikenhouten timmerpanelen op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA

Voordelig op maat gemaakte eikenhouten timmerpanelen bestellen ? Dat kan heel eenvoudig online Bij QATRINA ! Naast massief eikenhouten timmerpanelen leveren wij ook tafelbladen, bureaubladen, keukenbladen en werkbladen tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt. Voor maatwerk zit u goed bij QATRINA, want standaardafmetingen kennen wij niet. Bepaal gewoon zelf wat het moet worden: rond, vierkant, rechthoekig, ovaalellipsvormig. Het kan allemaal. Neem voor niet alledaagse vormen wel even contact met ons op, want deze leveren wij niet direct via onze website.

Onze massief eikenhouten timmerpanelen worden allemaal gemaakt van het zeer harde en mooie Slavonisch eikenhout. Wij leveren zowel foutvrijlicht rustiek als rustiek eiken. Ook timmerpanelen gemaakt van een andere houtsoort zijn op aanvraag mogelijk. Een overzicht van deze andere houtsoorten vindt u op onze website. Doordat wij al lang samenwerken met vaste producenten in Oost Europa, kunnen wij onze producten zeer scherp geprijsd aanbieden. Natuurlijk is al ons hout FSC gekeurd.

Drie uitvoeringen timmerpanelen zijn mogelijk: wij leveren timmerpanelen in vingerlasdoorgaande lamel en in kopshout. Timmerpanelen in doorgaande lamel en in vingerlas leveren wij online in vier diktes: in 20, 25, 30 en 40 mm. Andere diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Prachtig kopshout is online te bestellen in 60 mm. dik eikenhout. Kopshout in een andere houtsoort en dikker kopshout is op aanvraag mogelijk. Kijk hiervoor even op onze website of neem contact met ons op.

 

 

 

eikenhouten timmerpanelen

Houten timmerpanelen op maat

 

Fraaie houten panelen op maat voor u gemaakt in eiken, maar ook evt. in een andere houtsoort   

Bij QATRINA bestelt u kinderlijk eenvoudig online eiken timmerpanelen. Eiken panelen in vingerlas en in doorgaande lamel uitvoering kunt u online tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breed bestellen. Voor online bestellingen van kopshout geldt een maximale lengte en breedte van 2,4 meter, respectievelijk1,2 meter. Op aanvraag is langer en breder echter ook mogelijk: vingerlas- en kopshoutpanelen leveren wij tot liefst zeven meter lang.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten timmerpanelen ?