eikenhouten timmerpaneel

eikenhouten timmerpaneel

Op zoek naar een eikenhouten timmerpaneel ? QATRINA maakt ‘m voor u op maat !

Een op maat gemaakt eikenhouten timmerpaneel nodig ? Bij QATRINA bestelt u ‘m gewoon online op maat ! Wij leveren niet alleen massief houten panelen, maar ook massief houten tafelbladen, bureaubladen, keukenbladen en werkbladen. Alles exact op maat voor u gemaakt. Het maakt niet uit of het nou rond, vierkant, rechthoekig, ovaal, of ellipsvormig moet worden. Neem dus meteen even contact met ons op, want bij QATRINA is het allemaal mogelijk.

Massief eiken timmerpanelen maken wij van het schitterende, keiharde Slavonisch eiken. Zowel foutvrijlicht rustiek als rustiek eiken is online verkrijgbaar. Timmerpanelen vervaardigd in een andere houtsoort zijn ook mogelijk: deze leveren wij buiten onze website om op aanvraag. De diverse mogelijkheden hebben wij op onze website voor u op een rijtje gezet. Door onze langdurige samenwerking met vaste producenten, zijn wij in staat onze producten voor scherpe prijzen aan te bieden. Ons hout is uiteraard allemaal FSC gekeurd.

U kunt kiezen uit drie verschillende uitvoeringen: wij leveren panelen in vingerlas, in doorgaande lamel en in exclusief kopshout. Op maat gemaakte panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn online leverbaar in vier standaard diktes: 20, 25, 30 en 40 mm, maar overige diktes zijn ook mogelijk op aanvraag.

Ons prachtige kopshout is online verkrijgbaar in 60 mm. dik massief eiken, maar kopshout in andere houtsoorten en (veel) dikker is op aanvraag mogelijk. Kijkt u hiervoor gerust even op onze website of neem direct contact met ons op: wij staan voor u klaar.

 

 

 

 

eikenhouten timmerpaneel

Massief eikenhouten timmerpaneel

 

Houten panelen op maat in eiken, maar ook in een andere houtsoort leverbaar 

Heel gemakkelijk online eiken timmerpanelen bestellen ? Welkom bij QATRINA ! Vol massief eiken panelen in doorgaande lamel en in vingerlas kunt u online tot maximaal 3 meter lang, respectievelijk maximaal 1,2 meter breed bestellen. Online bestellingen van kopshout panelen zijn mogelijk tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Buiten de website om leveren wij echter ook veel langer en breder. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten timmerpaneel ?