eikenhouten tafelblad

eikenhouten tafelblad

Op zoek naar een mooi eikenhouten tafelblad ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Bij QATRINA bestelt u het gewoon online op maat: een prachtig massief eikenhouten tafelblad ! Eindeloos zoeken in meubelwinkels naar de gewenste afmetingen en vorm is niet meer nodig: wij maken het gewoon precies zo als u het graag wilt hebben.
Wij maken tafelbladen op maat in doorgaande lamellen met een maximale lengte van maar liefst 3,5 meter, en in vingerlasuitvoering is zelfs 5 meter lang geen probleem !

Een eiken tafelblad wordt het meest bij ons besteld. Veel collega’s gebruiken hiervoor het in de Benelux veel voorkomende Europees eikenhout. Wij maken ze echter van het veel hardere en mooiere Slavonisch eiken: een eikensoort die hoofdzakelijk voorkomt in Oost Europese landen. Naast eiken tafelbladen kunt u bij ons ook een tafelblad bestellen in een andere houtsoort, maar alleen op aanvraag. Een overzicht van de diverse mogelijkheden treft u hier, maar u kunt ook gerust even contact met ons opnemen: Team QATRINA staat voor u klaar. Onze tafelbladen zijn allemaal duurzaam geproduceerd en FSC-gecertificeerd.

U heeft bij ons de keuze uit drie eiken tafelbladuitvoeringen: wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas of tafelbladen gemaakt van het schitterende kopshout. Vingerlas en doorgaande lamel is verkrijgbaar in een foutvrije, licht rustieke en rustieke eikenkwaliteit. Alles voor u op maat: of het nou een rechthoekig, vierkant, tonvormig, rond, ellips of ovaal blad moet worden.

 

 

 

eikenhouten tafelblad

eikenhouten tafelblad 

 

Vanuit uw luie stoel thuis een tafelblad bestellen kan tegenwoordig heel eenvoudig !

Een kind kan de was doen, zo makkelijk bestelt u een tafelblad op maat bij QATRINA !
U kiest de eikenkwaliteit die u wenst en voert de afmetingen in, kies de gewenste dikte en selecteer (eventueel) een extra optie. Plaats de bestelling vervolgens in uw winkelmand en controleer deze even. Afrekenen kan daarna in een beveiligde omgeving.

Uw droomtafel stelt u zelf samen bij QATRINA !

Wij leveren massief houten tafelbladen op maat, maar zonder (bijpassend) tafelonderstel hebt u natuurlijk nog geen complete tafel. Op onze website vindt u daarom ook een groot scala aan stalen en houten tafelonderstellen.
Stel dus heel eenvoudig thuis vanaf de bank uw eigen, unieke tafel samen ! klik hier voor onze stalen tafelonderstellen of hier voor onze houten onderstellen. Komt u er alleen niet helemaal uit ? Bel of mail ons dan even, want wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tafelblad ?