eikenhouten tafelblad tonvormig

eikenhouten tafelblad tonvormig

Wij maken het voor u op maat: een eikenhouten tafelblad tonvormig !

Precies op maat voor u gemaakt in de afmetingen die u wenst: een prachtig eikenhouten tafelblad tonvormig. Wij maken onze massief houten tafelbladen in twee verschillende uitvoeringen: u kunt kiezen uit doorgaande lamellen tot en met maximaal 3,5 meter lang, of een vingerlastafelblad. Vingerlastafelbladen kunnen wij nog veel langer dan 3,5 meter maken: sowieso is een lengte van 5 meter mogelijk en langer kunnen wij eventueel ook nog leveren. Bestel dus uw nieuwe tonvormige tafelblad gewoon op maat bij QATRINA ! U bestelt online, dus u hoeft er de deur niet voor uit.

De allerbeste houtkwaliteit en door professionals gemaakt van schitterend mooi Slavonisch eiken. Een fraaie lichte houtsoort die voornamelijk in Oost Europa voorkomt. Mede als gevolg van de koude winters daar groeien de eikenbomen erg langzaam, waardoor het een heel harde houtsoort wordt.

Andere houtsoorten dan eiken zijn bij ons op aanvraag eventueel ook mogelijk. Op de website vindt u hierover meer: klik hier. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u uiteraard ook even contact met ons opnemen.  Onze producenten gebruiken alleen FSC-gecertificeerd hout: een garantie voor een milieuvriendelijk productieproces. Niet alleen voor tafelbladen in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering kunt u bij ons terecht: wij leveren ook tafelbladen gemaakt van het exclusieve kopshout. Een prachtig, vrijwel onverslijtbaar houtproduct. Kijk op onze website en laat u verrassen !

 

 

 

eikenhouten tafelblad tonvormig

eikenhouten tafelblad tonvormig ( Slavonisch eikenhout in doorgaande lamellen, onbehandeld)

Thuis vanaf de bank een schitterend massief houten tafelblad bestellen ? Dat kan bij QATRINA !

Vanzelfsprekend begint het allemaal met het tafelblad. Een eiken tafelblad bestellen is heel eenvoudig bij QATRINA: u maakt een keuze uit de houtkwaliteit en toetst de gewenste maten in, maak daarna een keuze uit de verschillende diktes en selecteer eventueel nog een extra optie in het keuzemenu. Zo simpel kan het zijn !

Wij leveren indien gewenst losse tafelbladen, maar voor een complete tafel is uitsluitend een tafelblad vanzelfsprekend niet voldoende: dan heeft u ook nog een onderstel of losse tafelpoten nodig.
Om helemaal zelf uw tafel samen te stellen bieden wij op de website daarom ook houten en stalen onderstellen aan. Nieuwsgierig geworden ? Klik hier voor onze categorie houten onderstellen of hier voor de categorie stalen onderstellen.

Heeft u een vraag of heeft u advies nodig ? Schroom dan niet contact met ons op te nemen: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tafelblad tonvormig ?