eikenhouten tafelblad ovaal

eikenhouten tafelblad ovaal

Bent u op zoek naar een massief eikenhouten tafelblad ovaal ? QATRINA maakt ze op maat !

Gewoon gemakkelijk online op maat bestellen: een vol massief eikenhouten tafelblad ovaal ! Vergeet de meubelboulevard: eindeloos zoeken naar de juiste afmetingen en de gewenste vorm is vandaag de dag helemaal niet meer nodig, want QATRINA maakt tafelbladen gewoon exact zoals de klant ze wil. U kunt bij ons tafelbladen in doorgaande lamellen bestellen tot en met maximaal 3,5 meter lang. In vingerlasuitvoering zijn langere lengtes ook mogelijk: 5 meter lang is helemaal geen probleem.

Ongeveer 95% van de in de Benelux geleverde eiken tafelbladen wordt gemaakt van Europees eiken, maar wij maken ze van Slavonisch eikenhout: een fraaie lichte houtsoort die groeit in Oost Europa. Door de strenge winters daar groeien de bomen heel langzaam, waardoor het hout heel hard wordt. Naast eiken tafelbladen zijn ook bladen in andere houtsoorten mogelijk op aanvraag. De diverse mogelijkheden treft u op onze website of neem voor de actuele beschikbaarheid even contact met ons op. Wij leveren uitsluitend FSC-gecertificeerd hout: een garantie voor een verantwoorde houtkap en een duurzaam productieproces.

Drie eiken uitvoeringen zijn mogelijk: een tafelblad in doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering of een exclusief blad gemaakt van prachtig kopshout. De eerste twee varianten zijn verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Allemaal maatwerk: rechthoekig, vierkant, tonvormig, rond, ellips of ovaal, het is ons om het even, want wij kunnen elke vorm voor u maken.

 

 

 

eikenhouten tafelblad ovaal

eikenhouten tafelblad ovaal (kops eiken)

 

Thuis vanaf de bank bestellen ? Geen probleem bij QATRINA !

Bestel gemakkelijk en voordelig uw tafelblad op maat bij QATRINA ! Allereerst kiest u de kwaliteit en voert u de gewenste afmetingen in, daarna kiest u de dikte en vinkt u eventueel nog een beschikbare extra optie aan. Controleer uw bestelling, plaats deze in uw winkelwagen en reken af. Dat is alles !

Een mooi eiken tafelblad + een houten of stalen onderstel = de tafel die u zoekt !

QATRINA levert houten tafelbladen, maar zonder een mooi, bijpassend onderstel is het natuurlijk nog geen tafel. Daarom vindt u op onze website ook een grote hoeveelheid stalen en houten onderstellen waarmee u heel eenvoudig zelf uw eigen, exclusieve tafel samenstelt ! Ga snel naar onze website: klik hier voor een fraai stalen onderstel of hier voor een houten onderstel. Heeft u hulp nodig ? Bel of mail ons dan even, Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tafelblad ovaal ?