eikenhouten tafelblad op maat

eikenhouten tafelblad

Bent u op zoek naar een eikenhouten tafelblad op maat gemaakt ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA !

Bij ons bestelt u het online op maat: een vol massief eikenhouten tafelblad op maat ! Wekenlang zoeken naar de door u gewenste vorm en afmetingen hoeft niet meer, want wij maken het precies zo als u het wilt hebben !
Wij leveren massief houten tafelbladen in doorgaande lamellen met een lengte van maximaal 3,5 meter, maar tafelbladen in een vingerlas uitvoering kunnen wij zelfs tot wel 5 meter lang leveren !

Onze klanten hebben overwegend een voorkeur voor eikenhouten tafelbladen: deze worden verreweg het meest bij ons besteld. Wij maken onze eiken bladen niet van het veel aangeboden Europese eiken, maar van veel harder en mooier Slavonisch eikenhout, dat veel voorkomt in Oost Europa.
Naast eiken tafelbladen zijn ook tafelbladen in een andere houtsoort mogelijk, maar deze leveren wij uitsluitend op aanvraag. Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier, of neem even contact met ons op: wij helpen u graag. Al onze houtproducten worden gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en zijn FSC-gecertificeerd.

Wij leveren drie tafelbladuitvoeringen: u kunt bij ons kiezen uit een tafelblad in doorgaande lamellen, in vingerlas of opgebouwd uit prachtig kopshout. Vingerlas en doorgaande lamellen kunt u bestellen in een foutvrije, licht rustieke en rustieke eikenhout kwaliteit. Alles op maat gemaakt: een rechthoekig, vierkant, tonvormig, rond, ellips of ovaal blad, het is ons om het even.

 

 

 

eikenhouten tafelblad op maat

eikenhouten tafelblad op maat

 

Het kan tegenwoordig heel gemakkelijk: thuis vanaf de bank een tafelblad bestellen !

Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken: ga naar onze categorie ’tafelbladen op maat’, kies de houtkwaliteit en voer de gewenste lengte- en breedtemaat in, selecteer de dikte en vink – indien gewenst – een extra optie aan. Plaats uw bestelling in de winkelmand en u kunt de bestelling afrekenen.

Helemaal zelf uw droomtafel samenstellen bij QATRINA 

Via onze categorie ’tafelbladen op maat’ bestelt u het door u gewenste tafelblad, maar een blad zonder tafelonderstel is uiteraard nog geen tafel. Daarom vindt u bij QATRINA ook een aanzienlijk aantal stalen en houten onderstellen.
Zo stelt u dus heel gemakkelijk vanaf de bank thuis uw nieuwe, exclusieve tafel helemaal zelf samen ! klik hier voor onze stalen tafelonderstellen of hier voor onze houten onderstellen. Heeft u hulp nodig ? Bel of mail ons dan even.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tafelblad op maat ?