eikenhouten tabletten

eikenhouten tabletten

Eikenhouten tabletten van QATRINA: eenvoudig en voordelig online bestellen  

Massief eikenhouten tabletten nodig ? Wij maken ze voor u op maat in de afmetingen en vorm die u wilt ! Massieve eikenhouten tabletten zijn onder meer te gebruiken om uw zelf bedachte meubels  voor bijvoorbeeld de badkamer, de woonkamer en de keuken te realiseren, maar u kunt er natuurlijk ook gewoon een prachtig werkblad van maken.

QATRINA levert eiken tabletten vervaardigd uit Slavonisch eiken. Een veelgeprezen mooie lichte, en harde eikensoort. Al het door ons gebruikte hout wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is tevens FSC gekeurd.

De houten tabletten zijn online te bestellen in Slavonisch eikenhout. Wij leveren ons eikenhout in drie kwaliteiten: in foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustieke kwaliteit. Naast eiken leveren wij echter ook veel andere houtsoorten: op onze website treft u een overzicht van deze ‘andere houtsoorten‘:

Uitsluitend massief hout, te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas, in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes zijn mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Exclusieve kopshout tabletten op maat kunt u bij ons online bestellen in 60 mm. eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en veel dikker: wij leveren kops tot en met 120 mm. dik. Neem eens een kijkje op onze website, want u zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden.

Tabletten op maat maken kost natuurlijk enige tijd. Heeft u haast en twee rechterhanden ? Kijk dan even bij onze categorie ‘voorraadpanelen‘, Panelen uit voorraad kunnen wij over het algemeen binnen een week bij u afleveren.

 

 

 

eikenhouten tabletten

Eikenhouten tabletten (doorgaande lamel)

 

Kant en klaar of wilt u het nog verder zelf afwerken ?  

Tabletten maken wij op maat tot op de millimeter nauwkeurig, in zo goed als iedere door u gewenste afmeting en vorm. Dus laat u verrassen, want bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Onze onbehandelde tabletten zijn vlak geschuurd met korrel 80, maar de randen zijn nog scherp. Dit is een halffabricaat dat nog verder afgewerkt moet worden. Een kant en klaar tablet krijgt een extra schuurbeurt met een fijnere korrel (korrel 120) en de scherpe randen worden heel voorzichtig weggeschuurd. Zo ontstaan de zogenaamde vellingkanten.

Op onze website kunt u zelf beslissen wat u graag wilt, door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten tabletten ?