eikenhouten tablet

eikenhouten tablet

Een mooi eikenhouten tablet bestelt u gewoon online bij QATRINA !

Uw zelf ontworpen meubel maken en een eikenhouten tablet nodig ? U hoeft er de deur niet meer voor uit, want QATRINA levert online eikenhouten tabletten op maat gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout. Tabletten in andere houtsoorten zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag.
Op de website treft u een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten: klik hier. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen: wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren, maar een mail met uw vragen of wensen kan natuurlijk altijd.

De eikenhouten tabletten worden  stuk voor stuk tot op de mm. nauwkeurig gemaakt. Wij leveren eiken tabletten in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in standaarddiktes van 20, 25, 30 of 40 mm. maar een andere dikte is eventueel ook mogelijk op aanvraag.

Online bestellen is heel eenvoudig: u kiest de houtkwaliteit, vult de gewenste maten en dikte van het eikenhouten tablet in en klaar is Kees. Houten tabletten zijn mogelijk in drie verschillende uitvoeringen: u kunt kiezen uit tabletten in doorgaande lamellen, in vingerlas of in schitterend kopshout. Vingerlas en doorgaande lamel is verkrijgbaar tot en met 40 mm. dik. Kopshout leveren wij vanaf 60 mm. tot en met 120 mm. dik.

Sommige klanten hebben niet het geduld om op maatwerk te wachten. Daarom hebben wij ook een groot aantal houten tabletten in veel gevraagde afmetingen en diktes op voorraad. Heeft u snel een tablet nodig, klik dan hier voor onze categorie ‘voorraadpanelen’. QATRINA levert uitsluitend FSC gekeurde houten tabletten: een waarborg voor een milieuvriendelijke productie en verantwoord bosbeheer.

 

 

 

eikenhouten tablet

eikenhouten tablet (kops eiken)

QATRINA maakt op maat tot op de millimeter nauwkeurig

Schitterende vol massief houten tabletten op maat gemaakt door echte vakmensen.
Ons Slavonisch eiken is te bestellen in drie houtkwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken tabletten. Wij leveren in mooie strakke doorgaande lamellen of in wat levendiger vingerlas.

Wij zijn zuinig op ons hout: om problemen/beschadigen tijdens het transport te voorkomen leveren wij online niet langer dan 3 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer of breder is uitsluitend mogelijk op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tablet ?