eikenhouten tablet op maat

Een mooi eikenhouten tablet op maat ? Bestel het vanaf de bank thuis online bij QATRINA !

Massief eikenhouten tablet op maat bestellen ? Bij QATRINA hoeft u er de deur niet voor uit, want wij leveren eiken tabletten op maat gemaakt gewoon online. Ook tabletten in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk op aanvraag. Een overzicht van onze andere houtsoorten hebben wij op onze website geplaatst: klik hier of neem direct contact met ons op.

Onze producenten werken met hoogwaardige houtbewerkingsmachines waarmee zij elke vorm kunnen maken. Heeft u dus iets speciaals voor ogen ? Bel of mail ons even.

Alles stuk voor stuk tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Wij leveren Slavonisch eiken tabletten in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Andere diktes kunnen wij op aanvraag leveren.

Bestellen via de webshop gaat heel eenvoudig: u bepaalt ten eerste de kwaliteit van het hout, vervolgens voert u de gewenste lengte, breedte en dikte van het eikenhouten tablet op maat in. De prijs voor het product verschijnt daarna razendsnel in beeld.
Naast de houtkwaliteit kunt u bij ons ook nog een keuze maken uit drie verschillende uitvoeringen: wij leveren houten tabletten in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Vingerlas en doorgaande lamel is mogelijk tot en met 40 mm. dik. Kopshout is leverbaar vanaf 60 mm. dik tot en met maximaal 120 mm. dik.

Op maat maken kost natuurlijk wat tijd. Omdat niet iedereen tijd of zin heeft om hierop te wachten hebben wij besloten ook een groot aantal tabletten in veelgevraagde afmetingen en diktes op voorraad te nemen. Wilt u dus snel een tablet in huis hebben, kijk dan even bij onze voorraadpanelen: klik hier.

Hout is een prachtig product waar we met z’n allen zuinig op moeten zijn. Wij leveren daarom uitsluitend FSC gekeurd hout.

 

 

 

eikenhouten tablet op maat

eikenhouten tablet op maat (kops)

Maatwerk = QATRINA 

Maatwerk is onze core business en passie. Ons prachtige Slavonisch eiken is leverbaar in drie houtkwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in strakke doorgaande lamellen of in levendig vingerlas.

Wij zijn zuinig op ons maatwerk: om de kans op beschadigen tijdens het transport te minimaliseren kunt u online niet langer dan 3 meter en niet breder dan 1,2 meter bij ons bestellen.
Langere en bredere tabletten leveren wij uitsluitend op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tablet op maat ?