eikenhouten platen op maat

eikenhouten platen op maat

U bent op zoek naar eikenhouten platen op maat ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan: bestel gewoon thuis online schitterende massief eikenhouten platen op maat voor u gemaakt. Als u op zoek bent naar verzaagde standaard platen, dan verwijzen wij u graag naar een andere leverancier, want wij maken platen op maat. Zo’n beetje elke denkbare vorm kunnen wij voor u maken: of het nou ronde, vierkante, rechthoekige, ovale of ellipsvormige platen moeten zijn, QATRINA maakt ze voor u op maat. Andere, hele moeilijke vormen zijn ook mogelijk, want onze producenten werken met computergestuurde houtbewerkingsmachines. Neem dus even contact met ons op, indien u een niet alledaagse vorm wilt laten maken.

Tot op de millimeter nauwkeurig gemaakte eiken platen maken wij van het mooie, zeer harde Slavonisch eikenhout. Vol massief eikenhouten platen op maat bestelt u gewoon helemaal zelf online. Wij leveren eiken platen op maat in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek en rustiek eiken. Ook voor een andere houtsoort dan eiken, kunt u echter bij ons terecht: deze leveren wij op aanvraag. Op onze website treft u een overzicht. 

Hoogwaardige kwaliteit, lage prijzen en een gegarandeerd milieuvriendelijke productie, want ons hout is altijd FSC gekeurd

Wij maken houten platen in doorgaande lamel, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout. Platen in doorgaande lamel en in vingerlas leveren wij tot en met 40 mm. dik massief. Ons kopshout is leverbaar vanaf 60 mm. dik tot en met 120 mm. dik massief.

Het op maat maken kost uiteraard wat tijd: heeft u geen zin om te wachten, en heeft u twee rechterhanden, zodat u het zelf op maat kan maken ? Dan kunt u eventueel ook eiken standaardpanelen in verschillende afmetingen en houtkwaliteiten bij ons bestellen. Klik hier voor een overzicht op onze website.

 

 

 

eikenhouten platen op maat

Eikenhouten platen op maat

 

Maatwerk voor scherpe prijzen

Wij beschikken over een goedgevulde webwinkel. Doorgaande lamel- en vingerlasplaten zijn hier te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Veel langer of breder is mogelijk op aanvraag. Neem dus even contact met ons op als u op zoek bent naar langere of bredere panelen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten platen op maat ?