eikenhouten plaat op maat

eikenhouten plaat op maat

Een massief eikenhouten plaat op maat ? Bij QATRINA bestelt u hem gewoon online vanuit uw luie stoel thuis !

Heeft u een massief eikenhouten plaat op maat nodig ? Goed nieuws, want bij QATRINA bestelt u uw eiken platen gewoon online op maat. Naast eiken zijn ook platen in andere houtsoorten mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht of neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze vaste producenten beschikken over de allernieuwste machines waarmee zij zo goed als elke vorm kunnen realiseren. Mocht u dus een heel ingewikkelde vorm in gedachten hebben, bel of mail ons dan even. Wij helpen u graag.
De platen worden allemaal exact op maat voor u gemaakt in kwastvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. U kunt kiezen uit platen met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Platen met een tussenliggende dikte zijn mogelijk op aanvraag.

Online bestellen is eenvoudig: u kiest de houtkwaliteit, voert u de benodigde lengte, breedte en dikte van de eikenhouten plaat op maat in en de prijs verschijnt in beeld. U kunt bij ons naast de gewenste houtkwaliteit ook nog kiezen uit verschillende uitvoeringen: wij leveren platen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in schitterend kopshout. Doorgaande lamel en vingerlasplaten leveren wij t/m maximaal 40 mm. dik. Platen in kopshout zijn te bestellen vanaf 60 mm. t/m liefst 120 mm. dik.

Omdat niet al onze klanten tijd of zin hebben om op maatwerk te wachten, hebben wij sinds kort ook een groot aantal houten platen in courante afmetingen en diktes op voorraad. Kijk dus even bij onze voorraadpanelen indien u snel een plaat in huis wilt hebben: klik hier. Wij hebben een verantwoorde houtkap en een duurzame productie hoog in ons vaandel staan: wij leveren dan ook uitsluitend FSC gekeurd hout.

 

 

 

eikenhouten plaat op maat

eikenhouten plaat op maat (kopshout)

Foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken ? QATRINA !

QATRINA is maatwerk in hout. Onder andere schitterend Slavonisch eiken in drie kwaliteiten: kwastvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in strakke doorgaande lamellen of in levendig vingerlas, en andere houtsoorten op aanvraag.

Hout is kwetsbaar: om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen kunt u in onze webshop niet langer dan 3 meter en niet breder dan 1,2 meter bestellen. Langere en bredere platen zijn alleen verkrijgbaar op aanvraag

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten plaat op maat ?