eikenhouten panelen

massief eiken panelen

Fraaie massief eikenhouten panelen eenvoudig bestellen bij QATRINA

Wij maken ze helemaal exact op maat voor u: massief eikenhouten panelen.
Door onze nauwe samenwerking met eigen voordelige leveranciers in Oost-Europa, kunnen wij tot op de dag van vandaag onze prijzen zeer laag houden.

De panelen maken wij stuk voor stuk op maat voor onze klanten: wij leveren dan ook niet uit voorraad. Praktisch elke gewenste vorm is mogelijk: wij leveren ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen. Ook zelf bedachte ingewikkelde vormen kunnen wij bijna altijd wel voor u maken. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Vol massief eikenhouten panelen bestelt u gemakkelijk zelf in onze webshop. U kunt een keuze maken uit foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij ook nog andere houtsoorten: klik hier voor ons overzicht.
QATRINA staat voor kwaliteit en duurzaamheid: onze producten zijn daarom ook altijd FSC gekeurd.

Eiken panelen kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas tot maximaal 40 millimeter dik. Ook voor tussenliggende diktes kunt u bij ons op aanvraag terecht.
Onze exclusieve kopshout panelen zijn standaard leverbaar in 60 millimeter dik, maar ook dikker is gewoon mogelijk: wij leveren tot een dikte van 120 (!) mm.

 

 

 

eikenhouten panelen

Eikenhouten panelen

 

Uw panelen op maat gemaakt, voor een scherpe prijs

Vol massief eikenhouten panelen op maat zijn in onze webshop leverbaar tot en met een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.
Buiten de webshop om leveren wij echter ook veel langer en veel breder. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Naast foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, kunt u bij ons ook andere houtsoorten bestellen: kijk daarvoor even op onze website (naar website), of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten panelen ?