eikenhouten panelen op maat

massief eiken panelen

Eikenhouten panelen op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Mooie massief eikenhouten panelen op maat gemaakt, en voor scherpe prijzen.
Wij onderhouden een nauwe samenwerking met eigen voordelige leveranciers in Oost-Europa, waardoor wij tot op heden onze producten voor zeer lage prijzen kunnen aanbieden.

De panelen worden allemaal op maat voor onze klanten gemaakt: wij hebben geen panelen op voorraad. Bijna iedere vorm is mogelijk: zo leveren wij ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige houten panelen. Ook door uzelf bedachte, niet alledaagse vormen kunnen wij over het algemeen gewoon voor u maken. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoon of per mail.

Onze massief eikenhouten panelen op maat kunt u heel eenvoudig zelf in onze webshop bestellen. Wij leveren ze in foutvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering.Bovendien leveren wij ook nog veel andere houtsoorten: Kijk voor een overzicht op onze website.

Wij streven naar duurzame kwaliteitsproducten: daarom zijn onze producten ook allemaal FSC gekeurd.

De panelen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas tot een maximale dikte van 40 mm. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.
Panelen van kopshout zijn standaard leverbaar in 60 millimeter dik, maar dikker kunnen wij ook leveren: tot en met een dikte van 120 (!) mm.

 

 

 

eikenhouten panelen op maat

Eikenhouten panelen op maat

 

Op maat in elke gewenste afmeting en vorm gemaakt, en scherp geprijsd 

Massief eiken panelen zijn in onze webshop eenvoudig door uzelf te bestellen tot en met een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.
Op aanvraag leveren wij ook veel langer en veel breder. Bel of mail ons even voor de diverse mogelijkheden.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

QATRINA maakt het veelzijdig: naast foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, leveren wij ook nog veel andere houtsoorten.
Kijk even op onze website (naar andere houtsoorten), of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten panelen op maat ?