eikenhouten legplanken

eikenhouten boekenplanken

Massief eikenhouten legplanken? Wij maken ze voor u op maat !

Geen zin om zelf te gaan zitten zagen, schaven en schuren ? Dat hoeft ook helemaal niet, want wij maken eikenhouten legplankenop maat. Ook kunnen wij ze al voorzien van een speciaal hiervoor ontwikkeld blind ophangsysteem, zodat u ze ‘zwevend’ aan de muur kunt bevestigen.

Een korte introductie:

  • een maximale lengte van drie meter. In combinatie met het blinde bevestigingssysteem is maximaal 29 cm breed mogelijk.
  • leverbaar in drie verschillende kwaliteiten massief eiken, maar op aanvraag eventueel ook in een andere houtsoort.
  • standaard in 25 mm, 30 mm of 40 mm dik met het blinde bevestigingssysteem, maar zonder ook leverbaar in 20 mm dik.
  • op aanvraag is een verjongde rand of natuurlijke boomstamrand mogelijk
  • u kunt kiezen uit zowel onbehandeld als transparant of gekleurd in een Rubio Monocoatkleur naar keuze

Online leveren wij eikenhouten legplanken in standaardlengtes tot en met 1,5 meter lang, in licht rustiek eiken kwaliteit. Standaard is een breedte van 29 centimeter, en een dikte van 3 centimeter. Andere lengtes en breedtes zijn mogelijk op aanvraag. Stuur ons even een mail met uw wensen, en wij zetten het een en ander om in een vrijblijvende prijsopgave. Klik hier voor onze contactgegevens.

 ook met boomstamrand

Een speciaal verzendtarief kunnen wij hanteren voor de wat kleinere bestellingen, omdat deze met DPD verzonden kunnen worden. Grotere bestellingen kunnen wij helaas alleen met onze vaste koeriersdienst naar u versturen.

Mocht u op zoek zijn naar legplanken zonder bevestigingssysteem, kijk dan even bij onze ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag: klik hier voor ons overzicht.
De beste kwaliteit, maar wel voor lage prijzen. Bovendien gegarandeerd milieubewust geproduceerd, en daarom altijd FSC gekeurd.
Wij leveren ons massief hout in doorgaande lamel en in vingerlas, tot maximaal 40 mm dik. Standaard in 20, 25, 30 of 40 mm dik, maar ook overige diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

eikenhouten boekenplanken

Drie kwaliteiten massief eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Ons schitterende vol massief Slavonisch eiken bestelt u kinderlijk eenvoudig online tot een maximale lengte van 3 meter. Op aanvraag zijn langere lengtes en andere houtsoorten mogelijk. Bel of mail ons hiervoor even.

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten legplanken?