eikenhouten kookeiland

kops eiken kookeiland

Een schitterend eikenhouten kookeiland helemaal op maat voor u gemaakt, bestelt u voordelig bij QATRINA

Een eikenhouten kookeiland op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, bestelt u heel gemakkelijk en voordelig bij QATRINA. Alleen de allerbeste houtkwaliteit komt in aanmerking om verwerkt te worden in onze kookeilanden.

Een mooi massief eikenhouten blad voor uw kookeiland bestelt u heel simpel online in onze webshop. Wij leveren eikenhout in drie verschillende kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten zijn ook leverbaar, maar op aanvraag (klik hier voor onze andere houtsoorten). Bij ons kunt u zo goed als elke vorm en afmeting bestellen, dus heeft u iets heel speciaals in gedachten, neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Het eikenhouten kookeiland wordt handmatig door onze producenten vervaardigd in doorgaande lamellen, in vingerlas, maar ook in het zeer exclusieve kopshout.

Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor alleen de beste kwaliteit en een milieubewuste productie. Daarom leveren wij ook uitsluitend FSC gekeurde houtproducten.

 

 

 

eikenhouten kookeiland

Eikenhouten kookeiland (kops eiken)

 

QATRINA levert uitsluitend op maat gemaakt: voorraadbladen hebben wij niet en leveren wij dus ook niet

Al onze houtproducten worden stuk voor stuk op maat gemaakt zonder extra kosten: zo betaalt u alleen voor hetgeen u bestelt, en niet ook nog eens voor het zaagafval. Onze internetcollega’s denken daar trouwens voor een groot deel heel anders over, en zagen vrolijk een standaardpaneel voor u op maat, als zijnde een paneel op maat.

QATRINA doet het anders: bij ons bestelt u gewoon vanaf de bank thuis uw nieuwe kookeiland. De uitvoering is aan u: een blad in vingerlas, in doorgaande lamel, of in het prachtige kopshout.

Bladen voor een kookeiland in doorgaande lamel en vingerlas leveren wij tot maximaal 40 mm. massief. Dikker is ook mogelijk: wij voorzien het massieve blad dan van een opdikrand. Op deze manier kunnen wij bladen leveren met een dikte van maximaal 80 mm. (40 mm. massief blad en 40 mm. opdikrand). Kopshout leveren wij standaard in 60 mm. dik: (veel) dikker is op aanvraag ook mogelijk. wij kunnen tot maximaal 120 mm. dik leveren. Heeft u hulp nodig ? Schroom dan niet, en neem even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

De kookeilandbladen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in kopshout zijn standaard te bestellen in eikenhout, maar op aanvraag ook in veel andere houtsoorten.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten kookeiland ?