eikenhouten keukenfrontjes

eikenhouten keukenfrontjes

Voordelig massief eikenhouten keukenfrontjes bestellen ? Dat kan tot op de millimeter nauwkeurig op maat bij QATRINA !

Online prachtige eikenhouten keukenfrontjes bestellen ? Welkom bij QATRINA ! Exact op maat gemaakt en thuis bij u afgeleverd. Het maakt niet uit of u superkleine of juist hele grote fronten nodig heeft: wij maken alles op maat !

Creëer een warme gezellige sfeer in uw huis met massief eikenhouten keukenfrontjes. Of u ze gebruikt ter vervanging van uw huidige frontjes of voor uw nieuwe, nog te plaatsen keuken: succes gegarandeerd.
Geen fan van de standaard geleverde glimmende keukenfronten ? Dan zijn onze massief houten keukenfronten zeker iets voor u !

Om te voorkomen dat het hout na verloop van tijd gaat kromtrekken frezen wij onzichtbaar stalen strippen in de deuren. Keukenfronten die niet goed aan een stabiele en vlakke ondergrond kunnen worden bevestigd, worden ook voorzien van stalen strippen: zodoende blijft alles gegarandeerd recht. Door het aanbrengen van de strippen worden de deuren wel zwaarder en zal in veel gevallen een extra scharnier bij de deuren nodig zijn.

De frontjes worden door ons gemaakt van Slavonisch eiken: een lichte eikensoort die veel harder is dan het in Nederland en België veel voorkomende Europees eiken. Slavonisch eiken wordt gekweekt in Oost Europa. Mede door de zeer strenge winters daar groeien de eikenbomen maar heel langzaam, waardoor een keiharde houtsoort ontstaat. Onze keukenfrontjes zijn allemaal FSC gecertificeerd: een garantie voor een duurzaam bosbeheer. U kunt bij ons foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken keukenfrontjes bestellen. Op aanvraag zijn ook frontjes in een andere houtsoort mogelijk. Klik hier of bel of mail ons even.

Massief hout, maar ook fineer is mogelijk

I.c.m. het aanbrengen van de ingefreesde strippen worden massief houten keukenfrontjes kostbaar. Een voordelig alternatief zijn onze eikenfineer deuren en fronten: fineer is tegenwoordig met het blote oog nog nauwelijks van massief te onderscheiden. Eiken fineerfronten en -deuren leveren wij in foutvrije en rustieke kwaliteit. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op..

 

 

 

eikenhouten keukenfrontjes

Kant en klaar bij u thuis afgeleverd !

Kant en klaar om af te hangen ? Dat kan bij QATRINA ! Bij ons kunt u bijv. ook al de sparingen voor de scharnieren laten aanbrengen en de frontjes kant en klaar geolied of gelakt bestellen !

Niet alleen vlakke fronten en deuren, maar ook paneelfronten en -deuren op maat gemaakt. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukenfrontjes ?