eikenhouten keukenfrontjes op maat

eikenhouten keukenfrontjes op maat

Vol massief eikenhouten keukenfrontjes op maat bestellen ? Dat kan heel voordelig bij QATRINA !

Heel eenvoudig massief eikenhouten keukenfrontjes op maat bestellen ? QATRINA maakt ze exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig en levert ze thuis bij u af. Of u nou kleine of grote fronten nodig heeft: bij ons kunt u het allemaal op maat bestellen !

Uw (nieuwe) keuken kan wel wat extra sfeer gebruiken ? Ga dan voor onze massief eikenhouten keukenfrontjes op maat. Succes gegarandeerd en een voordelige keuze ! Bent u net als wij geen liefhebber van standaard keukendeuren en -fronten ? Geef dan uw keuken een gezellige uitstraling met massief hout !

Wij frezen onzichtbaar stalen strippen in de deuren: zo wordt voorkomen dat ze na verloop van tijd kunnen gaan kromtrekken. Fronten die niet aan een vlakke, stabiele achtergrond bevestigd kunnen worden voorzien wij ook altijd van stalen strippen: op deze manier blijft alles tot in lengte van jaren kaarsrecht. Door de ingefreesde stalen strippen worden de fronten en deuren wel wat zwaarder: in de meeste gevallen zal bij de deuren een extra scharnier aangebracht moeten worden.

Voor onze eiken deuren en fronten maken wij gebruik van Slavonisch eikenhout: een keiharde, mooie lichte houtsoort die duurzaam wordt gekweekt in Oost Europa. Door de extreem koude winters daar groeit het hout maar heel langzaam en wordt het extra hard. Door ons geleverde fronten en deuren zijn altijd FSC gecertificeerd: een waarborg voor een verantwoord, milieuvriendelijk bosbeheer. Eiken fronten en deuren kunt u in foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit bestellen, maar op aanvraag zijn ook andere houtsoorten mogelijk. Klik hier of bel of mail ons even: wij helpen u graag.

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: fineer keukenfronten

Een voordelig alternatief voor massief houten fronten zijn onze eikenfineer fronten: een gefineerd front is vandaag de dag nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Wij leveren Slavonisch eiken fineerfronten en -deuren in foutvrije en rustieke kwaliteit. Voor meer informatie klik hier of neem even contact met ons op per mail of telefoon.

 

 

 

eikenhouten keukenfrontjes op maat

Superkwaliteit en evt. kant en klaar bij u afgeleverd !

Alleen nog zelf (laten) afhangen ? Dat kan ! U kunt bij ons bijvoorbeeld al de scharnierboringen laten aanbrengen en wij kunnen de fronten ook geolied of gelakt bij u afleveren !

QATRINA levert naast moderne vlakke fronten en deuren ook sfeervolle paneelfronten en -deuren. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukenfrontjes op maat ?