eikenhouten keukenfronten

eikenhouten keukenfronten

Bij QATRINA bestelt u uw eikenhouten keukenfronten gewoon online op maat !

Vol massief eikenhouten keukenfronten voor aantrekkelijke prijzen ! Het maakt niet uit of het hele kleine of hele grote fronten moeten worden: QATRINA maakt ze op maat voor u tot op de mm. nauwkeurig.

U bent op zoek naar een sfeervolle keuken ? Dan zijn onze massief eikenhouten keukenfronten echt iets voor u ! Te gebruiken om uw bestaande keukenfronten en -deuren te vervangen, maar ook indien u een geheel nieuwe keuken wilt (laten) plaatsen. Breng meer sfeer in uw huis, en ga voor houten keukendeuren en -fronten.

Eikenhouten keukenfronten kunt u bij ons op maat bestellen in een strakke moderne uitvoering: onnodige opsmuk doen wij niet aan.

Een vervelende eigenschap van massief hout is dat het van nature na verloop van tijd wil gaan kromtrekken of torderen: om dit te voorkomen frezen wij altijd gelakte stalen strippen in onze fronten en deuren. Deze worden onzichtbaar in het hout weggewerkt, dus u ziet er hoegenaamd niets van. Door de strippen wordt het geheel wel wat zwaarder dan ‘normale’ deuren en fronten en dient u er rekening mee te houden dat er meestal een extra scharnier aan de deuren gemonteerd dient te worden.

Het door ons gebruikte hout wordt op structuur en kleur gesorteerd, is duurzaam geproduceerd en bovendien FSC gekeurd.

Eiken fronten zijn te bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Keukenfronten en -deuren in een andere houtsoort op aanvraag. Wij hebben hiervan een overzicht op de website geplaatst: klik hier of neem voor meer informatie contact met ons op.

Massief hout is u te kostbaar ? U kunt bij ons ook fronten en deuren in dik eikenfineer bestellen: met het blote oog nauwelijks van massief te onderscheiden. Interesse ? Klik hier.

 

 

 

eikenhouten keukenfronten

 

Massief houten fronten in Slavonisch eikenhout, maar ook in een andere houtsoort

Wij frezen eventueel ook de sparingen voor de scharnieren al in de deuren en kunnen alles desgewenst kant en klaar bij u thuis afleveren. Of het nou ‘standaardfronten’, hele kleine, of hele grote fronten moeten worden: geen probleem bij QATRINA. Bel of mail ons gerust even.

U vindt onze vlakke fronten nog niet sfeervol genoeg ? Wij leveren ook houten paneelfronten en -deuren, gemaakt van massief houten panelen met daaromheen een massief houten rand. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan contact met ons op: wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukenfronten ?