eikenhouten keukenfronten op maat

eikenhouten keukenfronten op maat

Bestel voordelig uw eikenhouten keukenfronten op maat bij QATRINA !

Aantrekkelijk geprijsde eikenhouten keukenfronten op maat ? Dan moet u bij QATRINA zijn ! Alle afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig op maat: het maakt ons niet uit of het (hele) kleine of (hele) grote fronten moeten zijn.

Uw (nieuwe) huis kan wel wat meer sfeer gebruiken ? Denk dan eens aan de warme uitstraling van massief eikenhouten keukenfronten op maat ! Gebruik ze in uw nieuwe keuken of ter vervanging van uw bestaande keukenfronten. Maak uw huis warm en gezellig met massief houten keukendeuren en -fronten van QATRINA ! U bestelt ze bij ons heel eenvoudig in een mooie strakke uitvoering. Voor overbodige frutsels en franjes verwijzen wij u graag naar een andere leverancier.

Van nature willen massief houten panelen nog wel eens gaan kromtrekken: een nare eigenschap die wij tegengaan door gelakte stalen strippen in onze deuren in te frezen. Deze strippen worden onzichtbaar in het deurtje weggewerkt: u ziet er niets van. Massief houten deuren worden hierdoor wel wat zwaarder dan de gangbare spaanplaat- en multiplexdeuren. Daarom dient u er rekening mee te houden dat meestal een extra scharnier gemonteerd moet te worden. Onze producenten werken uitsluitend met duurzaam geproduceerd, FSC gekeurd hout: een garantie voor de allerbeste kwaliteit en een verantwoorde houtkap.

Massief eikenhouten fronten kunt u bij ons bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Fronten in andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze website: klik hier, maar u kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen voor meer informatie.

Voor klanten met een smallere beurs leveren wij ook fronten en deuren in foutvrij of rustiek eikenfineer: door sterk verbeterde bewerkingstechnieken nog nauwelijks te onderscheiden van massief houten fronten. Geïnteresseerd ? Klik dan hier voor ons eikenfineer.

 

 

 

eikenhouten keukenfronten op maat

 

Houten fronten van Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten

De sparingen voor de benodigde scharnieren frezen wij er tegen een geringe meerprijs evt. al voor u in. U bestelt ze onbehandeld of kant en klaar, of het nou hele kleine of hele grote fronten moeten worden: het kan allemaal bij QATRINA ! Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.

Wij leveren ook houten paneelfronten en -deuren samengesteld uit massief houten panelen voorzien van een massief houten omranding. Voor meer informatie gelieve contact met ons op te nemen: Team QATRINA staat voor u klaar !

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukenfronten op maat ?