eikenhouten keukendeurtjes

eikenhouten keukendeurtjes

Online mooie eikenhouten keukendeurtjes bestellen kan eenvoudig en voordelig bij QATRINA !

Alleen de beste houtkwaliteit en interessant geprijsd: eikenhouten keukendeurtjes bestelt u gewoon op maat voor u gemaakt bij QATRINA ! Alles tot op de millimeter nauwkeurig exact op maat en tegen kostprijs bij u thuisbezorgd. Geen gedoe met keukenleveranciers: u bestelt vanuit uw luie stoel wanneer het u uitkomt.

Wanneer u op zoek bent naar een warme uitstraling in uw bestaande of nieuwe keuken, dan zijn onze eikenhouten keukendeurtjes een uitstekende keuze. Massief hout geeft een gezellige sfeer, dus gebruik ze om uw bestaande deurtjes te vervangen of bestel ze wanneer u een geheel nieuwe keuken op het oog heeft. Wij maken ze passend op elke keukenkast, koelkast of vaatwasser.

Wij laten de deurtjes maken door onze vaste, voordelige producenten in het buitenland. Zo kunnen wij ze tegen scherpe prijzen aanbieden. Onze producenten werken allemaal met de allernieuwste computergestuurde machines: iedere vorm en afmeting is hierdoor mogelijk.

Niemand zit te wachten op kromme keukendeuren: daarom frezen wij er geheel onzichtbaar stalen strippen in. Zo blijven ze gegarandeerd recht. In de meeste gevallen is dit voor de bijbehorende frontjes niet nodig omdat deze op een vlakke achtergrond bevestigd kunnen worden. Zo niet: dan krijgen deze ook stalen strippen.

Onze eikenhouten keukendeurtjes worden gemaakt van Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is een prachtige lichte, harde eikensoort die van nature al goed bestand is tegen kromtrekken en wordt gekweekt in Oost Europa. Hier kan het ’s winters erg koud zijn: de bomen groeien daardoor langzaam en het hout wordt zo heel hard.

De door ons geleverde deurtjes zijn milieuvriendelijk geproduceerd, FSC gecertificeerd en leverbaar in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout. Op aanvraag zijn deurtjes in andere houtsoorten verkrijgbaar. Klik hier voor ons overzicht.

Fineerkeukendeurtjes

Een interessant geprijsd alternatief voor massieve deurtjes zijn onze fineerdeuren. Te bestellen in foutvrije en rustieke eikenkwaliteit. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

 

 

 

eikenhouten keukendeurtjes

Ook paneeldeuren en -fronten zijn mogelijk

Buiten de website om zijn op aanvraag ook paneeldeuren en -fronten verkrijgbaar. Wij leveren deze in meerdere uitvoeringen. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wist u dat wij ook de boringen voor de scharnieren er al voor u kunnen uitfrezen en de keukendeurtjes al helemaal kant en klaar in de houtolie of gelakt bij u kunnen afleveren ? Heel gewoon bij QATRINA !

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukendeurtjes ?