eikenhouten keukenbladen

eikenhouten keukenbladen

Prachtige eikenhouten keukenbladen nodig ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA !

Heel gemakkelijk online massief eikenhouten keukenbladen bestellen ? Dat is een fluitje van een cent bij QATRINA ! U voert de gewenste afmetingen en dikte in, en wij doen de rest.

Al jarenlang maken wij voordelige keukenbladen op maat in iedere gewenste afmeting voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Bestel dus gewoon uw eikenhouten keukenbladen op maat vanuit uw luie stoel thuis. Zelfs voor heel ingewikkelde vormen kunt u bij ons terecht, want wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur.

Terwijl de meeste aanbieders werken met Europees eiken, maken wij onze keukenbladen van keihard, prachtig licht Slavonisch eiken. Slavonisch eiken komt veel voor in Oost Europa, waar het op een duurzame manier gekapt en verder bewerkt wordt.
Onze houten keukenbladen zijn stuk voor stuk FSC gekeurd: een waarborg voor een duurzaam, verantwoord bosbeheer.

Wij leveren in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in zowel doorgaande lamellen als in vingerlas.
Keukenbladen in andere houtsoorten dan Slavonisch eiken op aanvraag. Op de website hebben wij een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten geplaatst: klik hier. Massieve keukenbladen zijn leverbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Neem voor een tussenliggende dikte contact met ons op.

Zeldzaam, maar bij QATRINA op maat te bestellen: eiken keukenbladen van kopshout. In onze webwinkel op maat verkrijgbaar in liefst 60 millimeter dik eiken. Klik hier en laat u verrassen.

Heeft u snel massief hout nodig ? Kijk dan meteen even bij onze voorraadpanelen: Hiermee kunt u razendsnel aan het werk, want wij kunnen deze vrijwel direct bij u afleveren. Bent u geïnteresseerd ? Klik dan hier voor onze panelen uit voorraad of neem contact met ons op voor de actuele voorraad.

 

 

eikenhouten keukenbladen

Kopshout keukenblad

Voordelig, op maat gemaakt en uitsluitend de allerbeste kwaliteit

Interessante prijzen op maat gemaakt en tegen kostprijs bij u afgeleverd door onze professionele bezorgdienst !

Vanaf de bank thuis heerlijk relaxt online een vierkant, rechthoekig, rond of ovaal keukenblad bestellen. U kiest uit drie kwaliteiten eikenhout in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een schitterend keukenblad gemaakt van kopshout is in 6 centimeter dik eiken te bestellen.

QATRINA is er ook voor mensen met een wat smallere beurs. Daarom leveren wij tevens eiken fineer keukenbladen. Interessant geprijsd en nauwelijks van massief te onderscheiden. Op maat leverbaar in foutvrij en rustiek eiken tot 58 mm. dik. Klik hier voor ons fineer.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukenbladen ?