eikenhouten keukenbladen op maat

eikenhouten keukenbladen op maat

Voor schitterende eikenhouten keukenbladen op maat moet u bij QATRINA zijn !

Vanuit uw luie stoel online massief eikenhouten keukenbladen op maat bestellen ? Dat kan bij QATRINA ! Voer simpelweg de door u gewenste afmetingen en dikte in, en wij gaan voor u aan de slag. QATRINA levert al jaren voordelige massief houten keukenbladen in iedere gewenste afmeting. Dat doen wij voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Bestel dus snel uw eikenhouten keukenbladen op maat bij QATRINA ! Ook voor de meest ingewikkelde vormen draaien wij onze hand niet om: onze producenten werken met hypermoderne apparatuur waarmee elke vorm gerealiseerd kan worden !

Veel aanbieders van keukenbladen werken met Europees eikenhout. Wij maken echter gebruik van keihard, schitterend Slavonisch eiken. Deze houtsoort groeit voornamelijk in Oost Europa en wordt daar op een milieuvriendelijke wijze gekweekt en gekapt. Onze keukenbladen zijn bovendien altijd FSC gecertificeerd: een keurmerk voor een duurzame verwerking en een gegarandeerd verantwoord bosbeheer.

Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenkwaliteit in doorgaande lamellen en in vingerlas. Bladen in een andere houtsoort op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u hier. Onze keukenbladen leveren wij in diktes van 20, 25, 30 en 40 mm. Voor tussenliggende diktes kunt u contact met ons opnemen.

Nagenoeg nergens anders te vinden, maar bij QATRINA ‘gewoon’ op maat leverbaar: een eiken keukenblad gemaakt van kopshout. Via de website te bestellen in 60 millimeter dik Slavonisch eikenhout. Klik hier voor meer informatie.

Ook ongeduldige klanten kunnen bij QATRINA terecht, want wij hebben ook veel panelen op voorraad in ons eigen magazijn. Dus heeft u (heel) snel massief hout nodig ? Kijk dan bij onze categorie  voorraadpanelen: klik hier of neem direct contact op voor de actuele status van de voorraad.

 

 

 

eikenhouten keukenbladen op maat

Kops eiken keukenblad

Op maat voor u gemaakt van alleen het allerbeste hout

Op maat voor u gemaakt voor zeer interessante prijzen en ook nog tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd ! Heerlijk relaxt thuis vanaf de bank een vierkant, rechthoekig, rond of ovaal keukenblad bestellen. U kunt kiezen uit drie eikenkwaliteiten in doorgaande lamellen of in vingerlasuitvoering. Keukenbladen van kopshout zijn op maat in 6 centimeter dik eiken leverbaar.

Wij leveren ook dik eiken fineer keukenbladen. Zeer interessant geprijsd en vrijwel niet van een massief houten blad te onderscheiden. Eikenfineer leveren wij op maat in foutvrij en rustiek eiken tot maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukenbladen op maat ?