eikenhouten keukenblad

eikenhouten keukenblad

Een eikenhouten keukenblad bestellen ? Dat kan heel gemakkelijk en voordelig bij QATRINA !

Uw vol massief eikenhouten keukenblad bestelt u simpel online bij QATRINA ! Verder zoeken heeft niet veel zin, want wij maken voordelige keukenbladen op maat in iedere gewenste afmeting. Bestel gemakkelijk vanaf de bank thuis uw eikenhouten keukenblad op maat gemaakt ! Ook de meest ingewikkelde vormen zijn geen probleem, want met onze computergestuurde apparatuur kunnen wij dit gewoon voor u maken.

De meeste aanbieders van keukenbladen werken met Europees eiken, maar wij maken onze keukenbladen van (veel mooier) Slavonisch eikenhout. Deze eikensoort groeit voornamelijk in Oost Europa en wordt ter plaatse duurzaam gekweekt en gekapt. Zo ontstaat op een milieuvriendelijke manier een prachtig houtproduct.
Door ons geleverde keukenbladen zijn gegarandeerd FSC gekeurd: een garantie voor topkwaliteit en een verantwoord bosbeheer.

Eiken keukenbladen zijn verkrijgbaar in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas. U kiest zelf de gewenste kwaliteit en uitvoering. Een keukenblad in een andere houtsoort dan eiken is op aanvraag ook mogelijk. Een overzicht hiervan treft u hier. Wij leveren massieve bladen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Neem voor tussenliggende diktes even contact met ons op.

Nagenoeg niemand anders kan het leveren: een eiken keukenblad gemaakt van kopshout. Prachtige kopshout bladen zijn in de webshop op maat te bestellen in maar liefst 6 cm. (!) dik Slavonisch eikenhout. Klik hier indien u meer informatie wenst.

Ook voor panelen uit voorraad kunt u bij ons terecht. Zo kunt u al heel snel aan de slag: normaliter heeft u deze al met een dag of vijf in huis. Klik hier voor onze categorie panelen uit voorraad of neem even contact met ons op, want de voorraad fluctueert uiteraard.

 

 

eikenhouten keukenblad

Kopshout keukenblad

Voordelige topkwaliteit

Voordelige topkwaliteit, exact op maat voor u gemaakt en tegen kostprijs thuis bij u afgeleverd !
Vanuit uw luie stoel bestelt u online kinderlijk eenvoudig een rechthoekig, vierkant, rond of ovaal eikenhouten keukenblad. U kunt kiezen uit drie kwaliteiten in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een exclusief kopshout keukenblad is verkrijgbaar in 6 centimeter dik prachtig Slavonisch eiken.

QATRINA is van alle markten thuis: zo leveren wij ook nog eiken fineer bladen. Een interessant geprijsd alternatief voor massief hout. Ook fineer bestelt u op maat en is verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken t/m een dikte van 58 mm. Fineer ? Klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten keukenblad ?