eikenhouten keukenblad op maat

eikenhouten keukenblad op maat

Een mooi eikenhouten keukenblad op maat bestellen ? Dat kan voordelig online bij QATRINA !

Online een massief eikenhouten keukenblad op maat bestellen ? Dat kan heel eenvoudig bij QATRINA ! Wij leveren houten keukenbladen voordelig op maat in elke gewenste uitvoering en afmeting. Bestel dus lekker relaxt vanaf uw bank thuis uw eikenhouten keukenblad op maat ! Heeft u een (heel) ingewikkelde vorm in gedachten ? Geen probleem, want wij werken met geavanceerde machines waarmee elke vorm gemaakt kan worden.

Op het internet worden de meeste keukenbladen aangeboden in Europees eiken. Wij gebruiken echter het veel mooiere en keiharde Slavonisch eiken dat hoofdzakelijk in Oost Europa groeit. Het hout wordt daar op een milieuvriendelijke wijze gekweekt en daarna gekapt. Onze massief houten keukenbladen zijn gegarandeerd stuk voor stuk FSC gekeurd: een garantie dat u een duurzaam houtproduct in huis haalt.

Eikenhouten keukenbladen van QATRINA zijn te bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in vingerlas en in doorgaande lamellen. De gewenste uitvoering en houtkwaliteit bepaalt u dus helemaal zelf.  Keukenbladen in andere houtsoorten zijn eventueel op aanvraag mogelijk. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u hier. U kunt bij ons massieve bladen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik bestellen. Voor tussenliggende diktes verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Absoluut uniek en bij QATRINA op maat te bestellen: een keukenblad van kopshout. Deze zijn online te bestellen in liefst 6 cm. (!) dik eiken. Klik hier voor ons kops.

Speciaal voor klanten met haast: panelen uit voorraad. Daarmee kunt u al heel snel aan het werk, want u heeft deze al binnen een weekje in huis. Klik hier voor een overzicht of neem contact met ons op, want hier geldt: op = op.

 

 

eikenhouten keukenblad op maat

Kopshout keukenblad (6 cm. dik eiken)

Kwaliteit voor vriendelijke prijzen

Vriendelijk geprijsde kwaliteit, exact op maat tot op de mm. nauwkeurig en snel door onze vaste koeriersdienst bij u thuis afgeleverd. Vergeet de meubelboulevard en bestel vanuit uw luie stoel een rechthoekig, vierkant, rond of ovaal massief eiken keukenblad op maat in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een schitterend exclusief kopshout blad is verkrijgbaar in 6 cm. dik eiken.

Wij zijn van alle markten thuis, want wij leveren ook nog eiken fineer. Een heel voordelig alternatief voor massief hout. Een fineer blad bestelt u op maat in foutvrij of rustiek eiken tot maximaal 58 mm. dik. Geïnteresseerd in ons fineer ? Klik dan hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten keukenblad op maat ?