eikenhouten kastdeurtjes op maat

eikenhouten kastdeurtjes op maat

Bestel uw massief eikenhouten kastdeurtjes op maat voordelig bij QATRINA !

Massief eikenhouten kastdeurtjes op maat bestelt u voordelig bij QATRINA ! Wij maken ze precies tot op de mm. nauwkeurig en leveren ze daarna tegen kostprijs bij u thuis af ! Het maakt niet uit of u hele kleine of juist hele grote kastdeuren nodig heeft: Bij QATRINA bestelt u alles op maat !

Extra sfeer en gezelligheid in uw keuken of badkamer ? Dan zijn onze eikenhouten kastdeurtjes op maat zeker iets voor u ! Bent u net als veel van onze andere klanten niet gecharmeerd van standaard kastdeuren en -fronten ? Massief hout ‘leeft’ en geeft een warme uitstraling ! Om kromtrekken te voorkomen frezen wij onzichtbaar stalen strippen in de kastdeuren. Ook de benodigde fronten en afdekkingspanelen die niet op een stabiele, vlakke ondergrond kunnen worden bevestigd voorzien wij van stalen strippen: zo blijft alles gegarandeerd recht. Massief hout is zwaar en door de ingefreesde stalen strippen worden de fronten en deuren nog wat zwaarder. U dient er daarom rekening mee te houden dat in de meeste gevallen de deuren een extra scharnier nodig hebben.

Eiken kastdeurtjes maken wij van Slavonisch eiken: een harde, prachtig lichte houtsoort uit Oost Europa. De zeer koude winters ter plaatse zorgen voor een heel langzame groei, waardoor het hout veel harder wordt dan bijvoorbeeld Europees eiken. Onze kastdeurtjes zijn stuk voor stuk FSC gecertificeerd: een keurmerk voor verantwoord geproduceerd kwaliteitshout.

Slavonisch eiken kastdeuren leveren wij in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Andere houtsoorten dan eiken op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden treft u hier, maar u kunt ook even contact met ons opnemen.

Een voordelig alternatief: fineer kastdeuren

Onze eiken fineer kastdeuren en -fronten zijn een voordelig alternatief voor massief hout en nauwelijks van massief te onderscheiden door sterk verbeterde technieken. Wij leveren fineerfronten en -deuren in foutvrije en rustieke eikenkwaliteit. Kijk gerust even op de website voor de mogelijkheden: klik hier of neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

 

eikenhouten kastdeurtjes op maat

De allerbeste kwaliteit en (evt.) helemaal kant en klaar geleverd !

Kant en klaar geleverd ? Dat kan ! Zo kunt u bij ons ook al de scharnierboringen laten infrezen en de deurtjes geolied of gelakt bestellen ! U hoeft ze alleen nog zelf af te hangen !

Naast vlakke deurtjes zijn ook nostalgische paneelfronten en -deuren mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten kastdeurtjes op maat ?