eikenhouten kastdeuren op maat

eikenhouten kastdeuren op maat

Echt vol massief eikenhouten kastdeuren op maat ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt: voor echt eikenhouten kastdeuren op maat moet u bij QATRINA zijn !

Kleine deuren, grote deuren of ‘gewoon’ standaarddeuren: ons maakt het niet uit, want bij QATRINA is iedere afmeting mogelijk ! Massief eikenhouten kastdeuren op maat hebben een warme uitstraling en zorgen voor meer sfeer in uw keuken, slaapkamer of badkamer.
U krijgt binnenkort een nieuwe (IKEA)keuken maar u wilt wel graag echte houten deuren en geen spaanplaat- of multiplexdeuren ? Dan zijn kastdeuren van QATRINA zeker het overwegen waard, want wij maken de deuren stuk voor stuk voor u op maat in een hedendaagse strakke uitvoering.

Vol massief hout heeft de nare eigenschap dat het na enige tijd wil gaan kromtrekken door invloeden van buitenaf. Om dit tegen te gaan moeten er extra voorzieningen aangebracht worden: wij frezen daarom gelakte stalen strippen in onze deuren zodat ze niet meer kunnen kromtrekken. U ziet hier niets van: de strippen worden onzichtbaar weggewerkt. Door het staal worden de deuren wel wat zwaarder en moet er in veel gevallen een extra scharnier aangebracht worden om ‘doorhangen’ te voorkomen.

Anders dan veel collega’s maken wij onze eiken kastdeuren niet van Europees eiken maar van Slavonisch eiken: een mooie lichte, harde eikensoort die veel voorkomt in Oost Europa. Onze eiken kastdeuren worden  stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en zijn allemaal FSC gekeurd.
Slavonisch eiken is verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Voor elk wat wils dus. Op aanvraag zijn evt. kastdeuren in een andere houtsoort dan eiken mogelijk. Klik hier of neem voor meer informatie contact met ons op.

Vandaag de dag vrijwel niet meer van echt massief hout te onderscheiden: kastdeuren gemaakt van dik eikenfineer. Stukken voordeliger en bij ons verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken uitvoering. Klik hier voor onze categorie eikenfineer.

 

 

 

eikenhouten kastdeuren op maat

 

Vlakke deuren of paneeldeuren

Wij leveren naast vlakke deuren ook schitterende houten paneeldeuren. Met de hand gemaakt van een houten paneel v.v. een massief houten lijst. Neem voor de diverse mogelijkheden even contact met ons op.

Tegen een kleine meerprijs frezen wij evt. ook de sparingen voor de scharnieren in de deuren en bezorgen wij ze kant en klaar geolied of gelakt bij u thuis. Kleine, of grote deuren: wij maken ze gewoon op maat.

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten kastdeuren op maat ?