eikenhouten blad op maat

eikenhouten blad op maat

Een vol massief eikenhouten blad op maat gemaakt bestelt u gewoon online bij QATRINA

Aan de slag met een nieuw eettafelblad of werkblad voor in de keuken ? Bij QATRINA bestelt u heel voordelig een eikenhouten blad op maat. Wij kunnen elke vorm en afmeting voor u realiseren, dus u hoeft niet meer verder te zoeken ! Een ingewikkelde vorm met uitsparingen, afgeronde hoeken of een opgedikt blad nodig ? Het kan allemaal. Wilt u het blad graag kant en klaar om te monteren ? Wij behandelen het dan alvast met een twee componenten houtolie of lak. Voor een prachtig vol massief eikenhouten blad op maat moet u bij QATRINA zijn.

Waar de meeste andere aanbieders stoppen gaan wij juist verder: met onze freesmachines kunnen wij zelfs de meest ingewikkelde druppelvormen, organische vormen en Spaans of Deens ovaal voor u maken ! Laat u verrassen en neem vandaag nog contact met ons op.

Vingerlas, doorgaande lamellen en ook kopshout: wij leveren het allemaal op maat in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten: u vindt hier een overzicht van de mogelijkheden. Andere houtsoorten moeten wij wel voor u aanvragen: deze zijn niet altijd beschikbaar.

Onze vaste producenten werken uitsluitend met het allerbeste hout: FSC gecertificeerd en duurzaam verwerkt tot tafelblad, werkblad of keukenblad. Onze eikenhouten bladen worden opgebouwd uit Slavonisch eiken: schitterend en erg hard eikenhout dat voornamelijk in Oost Europa groeit. In doorgaande lamellen en vingerlas kunnen wij massief tot maximaal 40 millimeter dik leveren, maar (rondom) opdikken kan evt. ook. Onze kopshoutbladen zijn verkrijgbaar in 60 millimeter dik.

Kunt u wellicht zelf uw blad op maat maken en schuwt u het schuren en verder behandelen niet, dan zijn onze massief houten panelen in standaardmaten wellicht iets voor u. Wij hebben ze in grote getale op voorraad en kunnen ze heel snel bij u afleveren. U vindt hier meer informatie.

 

 

 

eikenhouten blad op maat

Kops eiken

 

Voordelig maatwerk van QATRINA

Wij doen niet aan standaardvormen en -afmetingen: bij ons bestelt u uw blad gewoon op maat in de vorm die u nodig heeft en u betaalt voor wat u nodig heeft. Bijkomende kosten voor op maat maken kennen wij niet.

De uitstraling van een massief houten blad, maar een stuk voordeliger geprijsd: onze houten bladen gemaakt van dik eikenfineer. Ook hiervoor geldt: op maat gemaakt in iedere gewenste vorm. Kijk op de website of bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten blad op maat ?