eikenhouten barblad

eikenhouten barblad

Een mooi eikenhouten barblad bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA 

Een schitterend nieuw eikenhouten barblad ? Dan zit u goed bij QATRINA !
Wij leveren barbladen op maat exact in de afmetingen die u wenst. Heerlijk relaxt een eikenhouten barblad bestellen vanaf de bank thuis, want bestellen doet u online ! Met onze hoogwaardige machines kunnen wij iedere denkbare vorm voor u maken.

Wij maken onze barbladen van het prachtige Slavonisch eiken: een eikensoort met een mooie lichte kleur. Samen met onze producenten streven wij naar een duurzame productie: onze barbladen zijn dan ook allemaal FSC gekeurd. Zo weet u zeker dat u de allerbeste kwaliteit in huis haalt.

Barbladen zijn bij ons te bestellen in drie kwaliteiten eikenhout. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas. Mits verkrijgbaar op dat moment, zijn ook bladen in andere houtsoorten mogelijk op aanvraag. Een overzicht van de diverse mogelijkheden treft u hier. Verschillende diktes zijn leverbaar: 20, 25, 30 en 40 mm. Voor een barblad met een afwijkende dikte verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Nagenoeg nergens anders te vinden, maar QATRINA kan het ‘gewoon’ leveren: een uniek barblad gemaakt van kopshout. Online in de webshop te bestellen in 60 mm. dik massief eiken. Klik hier voor ons ‘kopshout op maat’ en laat u verrassen.

Kunt u zelf op maat zagen en wilt u snel aan de slag ? Dan zijn onze panelen uit voorraad eventueel een optie. U heeft deze normaal gesproken al binnen een (werk)week in huis. klik hier voor meer informatie.

 

 

eikenhouten barblad

Kopshout barblad

Massief hout ? QATRINA !

Op maat voor u gemaakt en door onze vaste koeriersdienst bij u thuis afgeleverd. Een vierkant, rechthoekig, ovaal of rond eiken barblad in doorgaande lamellen of in vingerlas bestellen ? Dat kan bij QATRINA !
Kopshout barbladen zijn mogelijk in 60 millimeter dik eiken. Afwijkende vormen en extra grote bladen op aanvraag.

Tegenwoordig leveren wij ook bladen in dik eiken fineer omdat massief hout erg duur geworden is. Fineer is een goed en voordelig alternatief voor een massief houten barblad en vrijwel niet van massief hout te onderscheiden. Fineer bar-, werk- of tafelbladen kunt u bij ons online op maat bestellen in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken. Wij leveren fineer tot en met maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer’.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten barblad ?