eikenhouten barblad op maat

eikenhouten barblad op maat

Een eikenhouten barblad op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA 

Een eikenhouten barblad op maat nodig ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Wij maken barbladen op maat in de door u gewenste afmetingen. Gemakkelijker kunnen wij het onze klanten niet maken, want uw eikenhouten barblad op maat bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel online. Iedere denkbare vorm is mogelijk, want onze producenten werken met de allernieuwste apparatuur.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders gebruiken wij geen Europees eiken voor onze barbladen maar Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is een veel mooiere en keiharde eikensoort. Wij streven naar een duurzaam productieproces: onze producten zijn daarom altijd FSC gekeurd. Een garantie voor kwaliteit en een verantwoord bosbeheer.

U kunt bij ons kiezen uit barbladen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen of in vingerlas. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn eventueel ook barbladen in andere houtsoorten op aanvraag mogelijk. Een overzicht van onze overige houtsoorten vindt u hier. Verschillende veelgevraagde diktes zijn mogelijk: wij leveren 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Neem contact met ons op voor een afwijkende dikte.

Toe aan iets unieks, iets dat bijna niemand anders heeft ? Wij leveren ook barbladen gemaakt van schitterend kopshout. Een kops barblad is online te bestellen in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken. Klik hier voor meer informatie.

U kunt het hout zelf op maat zagen en wilt graag snel aan de slag kunnen ? Wellicht zijn onze panelen uit voorraad dan handig. Doorgaans leveren wij onze voorraadpanelen met een dag of vijf bij u thuis af ! Nieuwsgierig geworden ? klik dan hier.

 

 

eikenhouten barblad op maat

Kopshout barblad

Kwaliteit voor betaalbare prijzen ? QATRINA !

Kwaliteitsproducten op maat gemaakt tegen aantrekkelijke prijzen en door onze eigen koeriersdienst thuis bij u afgeleverd. Het kan allemaal bij QATRINA: bestel een vierkant, rechthoekig, ovaal of rond eiken barblad in doorgaande lamellen of in vingerlas gewoon online. Kopshout is leverbaar in 6 centimeter dik eiken. Ingewikkelde vormen en extra grote barbladen uitsluitend op aanvraag.

Wij leveren ook barbladen in eiken fineer: dit is een zeer goed en aanzienlijk goedkoper alternatief dat nauwelijks nog van massief hout te onderscheiden is. Een fineer bar-, werk- of tafelblad is op maat te bestellen in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken tot en met een dikte van maximaal 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer’.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten barblad op maat ?