eikenhout op maat gemaakt

eikenhout op maat gemaakt

Prachtig eikenhout op maat gemaakt ? Bestel het eenvoudig online bij QATRINA !

De prijs van massief eikenhout is de laatste tijd behoorlijk gestegen. Wij doen echter al jaren zaken met zeer gunstige producenten in Oost-Europa. Op deze manier kunnen wij tot op de dag van vandaag onze prijzen laag houden. Ons eikenhout op maat gemaakt is uitermate geschikt voor het maken van uw eigen meubels. Denk hierbij aan kasten, (salon)tafels, badkamermeubels, etc. Het eikenhout op maat gemaakt wordt vervaardigt uit het mooie lichte Slavonisch eiken: gegarandeerd duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

De gewenste afmetingen en dikte van het eiken voert u eenvoudig zelf op onze website in: een kind kan in dit geval de was doen. Eikenhout op maat leveren wij online in vingerlas en in doorgaande lamel, verkrijgbaar in vier standaarddiktes tot 4 centimeter dik massief. U kunt bij ons online foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.
Zoekt u langer of breder eiken, of wilt u liever een andere houtsoort ? Dat kan, maar neem dan even contact met ons op.

 

 

 

eikenhout op maat gemaakt

Eikenhout op maat gemaakt

 

Uw massief eikenhout op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig !

Ons geavanceerde bestelsysteem berekent aan de hand van de ingegeven afmetingen en dikte, automatisch de prijs per vierkante meter uit, en op basis daarvan de uiteindelijke prijs. Eikenhout op maat is online te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Heeft u langer of breder hout nodig ? Of bent u op zoek naar een andere houtsoort ?

Geen probleem, want op aanvraag leveren wij ook langer en breder ! Neem even contact met ons op, dan nemen wij de mogelijkheden even met u door.

Zoals hierboven al aangegeven, worden onze houten panelen in Oost-Europa voor ons gemaakt, en per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. Team QATRINA zorgt er vervolgens voor dat de bestellingen door onze vaste koeriersdienst zo spoedig mogelijk bij de klanten worden afgeleverd. Wij bezorgen tegen inkoopprijs, en verdienen hier niets aan.

Bent u geïnteresseerd in ons massief eikenhout op maat gemaakt ?