eiken werkbladen op maat

eiken werkbladen op maat

Prachtige eiken werkbladen op maat bestelt u natuurlijk gewoon online bij QATRINA !  

Fraaie vol massief eiken werkbladen op maat zijn door hun warme, sfeervolle uitstraling zeker een meerwaarde voor uw interieur ! Wij leveren werkbladen op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig. Indien gewenst kunnen wij ze ook al voorzien van de benodigde sparingen voor het kooktoestel, de kraan en de spoelbak(ken) en kunt u ze bij ons ook kant en klaar behandeld in een 2 componenten houtolie of gelakt bestellen ! Zo zijn ze al klaar om geplaatst te worden: u hoeft er verder niets meer aan te doen !

Geen zin in het afstruinen van showrooms bij keukenleveranciers ? Dat is toch ook niet meer van deze tijd ! Bij ons bestelt u gewoon eiken werkbladen op maat in de afmetingen en vorm die u zoekt, want ook voor afwijkende vormen bent u bij ons aan het juiste adres !

Naast eikenhouten werkbladen leveren wij op aanvraag ook werkbladen in andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht, maar natuurlijk is een belletje of een mailtje voor meer informatie ook mogelijk.
U kunt bij ons vol massief houten werkbladen bestellen in drie uitvoeringen: wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in exclusief kopshout. Alle door ons geleverde werkbladen zijn FSC gekeurd.

Wilt u graag meer informatie of heeft u advies nodig ? Bel of mail ons even: Team QATRINA staat voor u klaar.

 

 

 

eiken werkbladen op maat

 

Massief houten bladen in eiken, maar ook in andere houtsoorten

De meeste werkbladen worden bij ons besteld in eikenhout: wij gebruiken hiervoor Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is verkrijgbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit.

Bent u op zoek naar een werkblad in een andere houtsoort ? Ook dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres: Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten op de website, of neem contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen !

Een houten werkblad in doorgaande lamellen uitvoering is doorgaans het hele jaar door verkrijgbaar tot een lengte van maximaal ongeveer 3,5 meter. Heeft u een langer blad nodig ? Dan kunnen wij dit voor u aanvragen. Anders kunt u nog kiezen voor een werkblad in vingerlas of in kopshout. Langere lengtes in vingerlas uitvoering en in kopshout zijn normaal gesproken geen probleem, dus bel of mail ons even voor de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken werkbladen op maat ?