eiken werkblad

massief houten keukenblad op maat

Een mooi eiken werkblad: op maat gemaakt door QATRINA !  

Een eiken werkblad is een fraaie aanwinst voor uw woonhuis !. Wij leveren ze op maat, en, indien door u gewenst, al voorzien van sparingen voor kooktoestel, kraan en spoelbak(ken).

Bij QATRINA kunt u heel simpel zelf een eiken werkblad op maat bestellen. Wij maken ze voor u in de afmetingen en vorm zoals u wilt. Ook voor ingewikkelde, afwijkende vormen draaien wij onze hand niet om.

Naast massief eiken werkbladen, leveren wij ook werkbladen in andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht. Natuurlijk kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen: wij nemen graag de mogelijkheden met u door .

Onze massief houten werkbladen zijn leverbaar in drie verschillende varianten: in doorgaande lamel, in vingerlas en in kops.

De door ons gemaakte werkbladen worden uitsluitend uit het beste hout vervaardigd, en zijn allemaal FSC gekeurd.

Meer informatie ? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons per mail en telefoon bereiken.

 

 

 

eiken werkblad

Eiken werkblad

 

Werkbladen te bestellen in meerdere houtsoorten

Een groot deel van onze werkbladen wordt door onze klanten besteld in eiken of in Amerikaans noten. Wij leveren uitsluitend massief hout: fineer hebben wij niet.

U wilt graag een keer wat anders dan eikenhout ? Helemaal geen probleem, want wij leveren ook andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht.
Liever eerst even wat advies of persoonlijk contact ? Bel of mail ons gerust: wij staan voor u klaar.

Massief hout in doorgaande lamel voor onze werkbladen is meestal verkrijgbaar tot een maximale lengte van circa vier meter.
Mocht uw voorkeur uitgaan naar een blad langer dan vier meter, dan moeten we dus een andere oplossing accepteren: een werkblad in vingerlas of een werkblad in kopshout.

Werkbladen in vingerlas worden gemaakt van kortere stukjes hout, door middel van een las met elkaar verbonden. Kopshout werkbladen worden opgebouwd uit kleine blokjes hout van ongeveer 43×43 mm. met de hand aan elkaar verlijmd.

Wij kunnen werkbladen in vingerlas en kopshout uitvoering tot wel zeven (!) meter lang leveren.
In theorie is langer ook nog mogelijk, maar deze afmetingen zijn dan niet meer te vervoeren.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken werkblad ?