eiken voorraadtabletten

eiken voorraadtabletten

Snel massief hout nodig ? Eiken voorraadtabletten bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA ! 

Wij leveren hoofdzakelijk massief houten tabletten en tafelbladen op maat gemaakt, maar sinds kort kunt u ook voor eiken voorraadtabletten bij ons terecht ! Wij hebben een groot aantal eiken tabletten op voorraad variërend in diktes van 20, 25, 30, 35 en 40 mm. in zowel hele kleine als hele grote afmetingen. U kunt kiezen uit kwastvij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen. Ons hout is allemaal stuk voor stuk FSC gekeurd: een garantie voor een duurzame productie.

Eiken tabletten maken wij van Slavonisch eikenhout. Dit is een veel lichtere houtsoort dan het in de Benelux veel aangeboden Europees eiken. Door het koude landklimaat groeit Slavonisch eiken heel erg langzaam waardoor het een veel hardere houtsoort is dan de meeste andere eikensoorten.

De eiken voorraadtabletten van QATRINA zijn pure kwaliteitsproducten en kunnen wij bovendien snel leveren: in samenwerking met onze koeriersdienst is uw bestelling doorgaans al binnen een (werk)week bij u afgeleverd. Wij bezorgen tegen kostprijs, want wij hebben een goede service hoog in ons vaandel staan.

 

 

 

eiken voorraadtabletten

 

Liever niet zelf gaan zitten zagen ? Geen probleem, want wij maken ook tabletten voor u op maat !

Heerlijk relaxt zelf online uw eiken tabletten op maat bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas of in het prachtige kopshout. Eerst kiest u zelf de uitvoering (doorgaande lamel of vingerlas) en de houtkwaliteit. Vervolgens voert u de gewenste afmetingen en dikte in. Als extraatje bieden wij nog de optie voor een ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’.

Onze tabletten zijn allemaal geschuurd met korrel 80. De aanwezige randen laten wij nog scherp en exact haaks. Deze tabletten moeten door u zelf nog verder afgewerkt worden.
Wilt u liever tabletten waar u zelf niet meer aan hoeft te schuren of schaven ? Kies dan voor de extra schuurbeurt en vellingkanten. De tabletten worden dan nog een keer met een fijnere korrel 120 na geschuurd en de scherpe randen worden lichtjes weggeschuurd: ook wel ‘het aanbrengen van vellingkanten’ genoemd.

De tabletten kunnen daarna ook nog door ons behandeld worden met Rubio Monocoat houtolie: een professionele twee componenten olie die het hout een zeer goede bescherming geeft. Deze olie is verkrijgbaar in transparant en gekleurd. Voor de beschikbare kleuren kijkt u het beste even op onze website: klik hier.

Mocht u op zoek zijn naar iets echt speciaals, kijk dan op onze website bij de categorie ‘kopshout‘. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want bijna niemand anders kan dit leveren ! Voor vragen of meer informatie gelieve even contact met ons op te nemen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken voorraadtabletten ?