eiken vingerlas

eiken vingerlas

Mooi eiken vingerlas op maat bestelt u eenvoudig bij QATRINA ! 

Mooi eiken vingerlas, helemaal precies op maat voor u gemaakt. Wij maken zo goed als iedere gewenste afmeting en vorm. Ons eiken vingerlas is onder andere zeer geschikt voor het maken van uw zelf ontworpen meubels, als exclusieve wandafwerking, voor op de vloer, als keukenblad, werkblad, bureaublad en natuurlijk als tafelblad. Wij maken onze eiken panelen van het prachtige Slavonisch eiken: een zeer harde eikensoort. QATRINA streeft naar een duurzame samenleving: ons hout is daarom allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren via onze online webshop eiken panelen en (tafel)bladen, verkrijgbaar in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Ook voor andere houtsoorten kunt u bij ons terecht: deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. Klik hier voor een overzicht, en neem voor meer informatie even contact met ons op.

U bestelt bij ons massief houten panelen en tafelbladen in vingerlas of in doorgaande lamel. De maximaal leverbare dikte voor massief houten panelen bedraagt 40 mm. Standaard verkrijgbaar in vier verschillende diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Overige diktes zijn mogelijk op aanvraag. Daarnaast leveren wij ook kopshout. Standaard verkrijgbaar in 60 mm. dik eiken, maar buiten de website om ook in andere houtsoorten en dikker: maximaal tot wel 120 mm. dik. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan gerust een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

 

 

eiken vingerlas

Eiken vingerlas (mix eiken, acacia, ahorn, essen, Amerikaans noten)

 

Maatwerk voor een redelijke prijs

Panelen en (tafel)bladen maken wij tot op de mm. nauwkeurig voor u op maat. U hoeft er desgewenst niets meer zelf aan te doen. U kunt namelijk kiezen voor een onbehandeld paneel, of juist een kant en klaar paneel.

Een onbehandeld paneel wordt door ons geschuurd met korrel 80, en de randen zijn dan nog scherp. Dit is een halffabricaat: u zult het zelf nog verder moeten afwerken. Een kant en klaar paneel is geschuurd met een fijnere korrel (korrel 120), en er worden rondom zogenaamde vellingkanten aangebracht: de scherpe randen worden weg geschuurd. U kunt dit zelf op onze website bepalen door wel of niet voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor een uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs.

 

Bent u geïnteresseerd in ons eiken vingerlas ?