eiken vensterbank

voordelige eiken vensterbank

U zoekt een mooie eiken vensterbank ? QATRINA maakt hem voor u op maat ! 

Hoewel de prijzen voor een mooie eiken vensterbank flink zijn gestegen, kunnen wij onze vensterbanken nog steeds zeer scherp aanbieden. Wij werken namelijk al lange tijd samen met voordelige producenten in het buitenland. Een mooie massief eiken vensterbank bestelt u dus uiterst voordelig online bij QATRINA. Een kind kan de was doen: ons bestelsysteem berekent in een fractie van een seconde de prijs van het door u geselecteerde product uit. Wij staan achter een gegarandeerd milieuvriendelijke productie van onze houtproducten. Deze zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Eiken vensterbanken zijn in praktisch iedere afmeting bij ons te bestellen. Online leveren wij Slavonisch eiken vensterbanken in drie kwaliteiten: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Houten vensterbanken in een andere houtsoort zijn bij ons op aanvraag ook mogelijk. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten. Heeft u een vraag ? Neem dan even contact met ons op.
Vensterbanken leveren wij in twee verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamel en in vingerlas. Onze standaarddiktes zijn 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

 

eiken vensterbank

Eiken vensterbank (foutvrij eiken, doorgaande lamel)

Mooie vol massief eiken vensterbanken, op maat voor u gemaakt

QATRINA maakt massief houten vensterbanken op maat voor u: standaard afmetingen kennen wij niet, en leveren wij ook niet. In doorgaande lamellen en in vingerlas zijn onze vensterbanken online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter verkrijgbaar. (Veel) langer, of gemaakt in een andere houtsoort is op aanvraag ook mogelijk. Bel of mail ons hiervoor even.

Fraaie eiken vensterbanken tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in drie verschillende houtkwaliteiten: in foutvrij eiken, licht rustiek eiken of rustiek eiken, maar ook vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken. Neem dus meteen even contact met ons op, en laat u verrassen door de mogelijkheden bij QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken vensterbank ?