eiken tafelbladen met visgraatmotief

visgraattafelblad op maat

Exclusieve eiken tafelbladen met visgraatmotief bestelt u voordelig bij QATRINA

QATRINA levert ze op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig: eiken tafelbladen met visgraatmotief. Naast eiken visgraattafelbladen leveren wij ook visgraattafelbladen in Amerikaans noten.

Onze eiken tafelbladen met visgraatmotief worden door onze producent opgebouwd uit een watervast verlijmde multiplex ondergrond, en voorzien van een toplaag van 4 mm. massief Slavonisch eiken.
De tafelbladen zijn leverbaar in drie diktes: u kunt kiezen uit 22, 28 of 42 mm. dik. Al onze houtproducten zijn FSC gekeurd. Dat wil zeggen dat deze milieuvriendelijk geproduceerd zijn.

Drie soorten visgraatmotieven: aan u de keuze

De dikte van het blad bepaalt u al zelf. Daarnaast kiest u ook zelf het gewenste visgraatmotief. De visgraatlamellen zijn 75 mm. breed, maar u kunt nog wel zelf de gewenste lengte kiezen: de lamellen zijn verkrijgbaar met een lengte van 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Wij kunnen vrijwel iedere vorm op maat voor u maken, maar via onze website leveren wij visgraattafelbladen in ronde, in rechthoekige, in vierkante, in ovale, en in ellipsvormige uitvoering. De laatste leveren wij op aanvraag: deze kunt u niet direct via onze website bestellen. Datzelfde geldt ook voor heel speciale vormen: deze leveren wij uitsluitend op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op. De maximaal leverbare lengte bedraagt 3500 mm. en de maximaal leverbare breedte 1250 mm.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken tafelbladen met visgraatmotief ?

 

 

 

eiken tafelbladen met visgraatmotief

Eiken tafelblad met visgraatmotief

 

Wij leveren alleen maatwerk: standaardafmetingen kennen wij niet

Kies in onze online webwinkel zelf de door u gewenste houtsoort, lengte van de lamellen, afmetingen en de dikte van het tafelblad. Dit is echt een fluitje van een cent: ons speciale bestelsysteem berekent binnen een paar seconden de exacte prijs voor het product voor u uit. Ook het afrekenen gebeurt eenvoudig met iDEAL Heeft u vragen ? Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon. Waarom QATRINA ? Omdat wij uitsluitend topkwaliteit leveren, maar dan wel voor redelijke prijzen.

 

QATRINA bezorgt tegen kostprijs. Wij vinden dat heel normaal 

Samen met onze koeriersdienst doen wij ons uiterste best uw bestelling snel bij u af te leveren. Wij doen dit tegen kostprijs. Wij verdienen hier dus absoluut niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken tafelbladen met visgraatmotief ?