Eiken tafelblad rond 1400mm

massief houten tafelblad rond

Eiken tafelblad rond 1400mm van QATRINA

Een eiken tafel zorgt voor een warme prettige sfeer in uw huis. De eettafel is vaak de plek om het laatste nieuws te lezen, voor ontbijt, lunch en diner of voor een pauze met een kop koffie of thee. Een eettafel kan eigenlijk nooit groot genoeg zijn. De laatste tijd is de vraag naar een een eiken tafelblad rond 1400mm enorm toegenomen. Wij hebben daarom enkele bladen op voorraad genomen voor een aantrekkelijke prijs! Omdat we ons realiseren dat niet iedereen een even grote portemonnee heeft, hebben wij een eiken tafelblad budgetserie voor u in de collectie. En bent u een beetje handig? Bestel dan een onbehandeld blad en behandel het zelf.

Bent u geïnteresseerd in een eiken tafelblad rond 1400mm?

 

Tafelbladen : wij maken ze voor u op maat 

Gewoon lekker relaxed thuis vanaf de bank online een eiken tafelblad op maat bestellen in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout. Dat kan bij QATRINA.
Doorgaande lamel en vingerlas is in onze webwinkel te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Op aanvraag is langer en breder mogelijk. Kopshout en vingerlas kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang.

QATRINA levert het allemaal op maat: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten.   

Massief eiken in vingerlas of doorgaande lamel?

Wij leveren onze eiken houten tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. Uiteraard evenwichtig over het blad verdeeld.
De eiken tafelbladen op maat zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Het ronde tafelblad op maat is massief verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik. Bestel eenvoudig online uw tafelblad op maat.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten tafelblad rond ?