eiken tafel op maat

Een prachtige eiken tafel op maat van QATRINA

De vraag naar een eiken tafel op maat is de laatste tijd enorm toegenomen. Daarmee ook het aantal bedrijven die eiken tafels op maat aanbieden.

Wij leveren eiken tafels op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.

Uw eiken tafel op maat wordt exact op maat op de door u aangegeven afmetingen voor u gemaakt.
De basis van de eiken tafel op maat bestaat uit mooie, strakke fijn bezaagde eiken stroken, de zogenaamde lamellen.

Allereerst wordt het hout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafel blad.

Na verlijming van het blad laten wij uw eiken tafel blad nog minimaal een week tot rust komen.

Als laatste wordt de eiken tafel op maat opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee zijn ze klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

eiken tafel op maat

 

Hoe breed zijn de stroken die in de massief eiken tafel op maat worden verwerkt ?

Een vraag die wij wel vaker van onze klanten krijgen.

Wij leveren onze eiken tafels met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed.
De eiken tafel op maat is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) bestaan uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                     

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

 

Een eiken tafel op maat helemaal speciaal voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !

Via het speciaal hiervoor gemaakte bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig. Vervolgens selecteert u de dikte selecteren en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.

 

QATRINA, voor een unieke eiken tafel op maat gemaakt

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste vorm ! Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw eiken tafel op maat bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen. U kunt echter ook een keuze maken uit de door ons op de website aangeboden kant en klare eiken houten tafels, die wij al voor onze klanten hebben samengesteld. Naast eiken tafels leveren wij op aanvraag ook tafels in andere houtsoorten.

Mocht u er niet uitkomen en hulp nodig hebben: belt of mailt u ons gerust, wij helpen u graag verder !

 

Bent u geïnteresseerd in een eiken tafel op maat ?