eiken tabletten

eiken tabletten

Zelf aan het klussen en massief eiken tabletten nodig ? Bestel ze vanuit de luie stoel online bij QATRINA !

U hoeft er de deur niet voor uit, want eiken tabletten bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Onze leveranciers werken met de meest recente houtbewerkingsmachines waarmee zo goed als elke vorm gerealiseerd kan worden.

Onze eiken tabletten gebruikt u bijvoorbeeld om er zelf meubels van te maken, of als prachtig werkblad voor in de keuken. Wij leveren het overgrote deel van de bij ons bestelde tabletten in eiken. Hiervoor gebruiken wij het prachtige en ijzersterke Slavonisch eikenhout. Dit wordt speciaal op kleur en structuur door onze producenten uitgezocht en is allemaal FSC gekeurd. Een garantie voor een hoogwaardig en duurzaam geproduceerd houtproduct.

Massief eiken tabletten zijn te bestellen in drie kwaliteiten: in foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook voor tabletten in andere houtsoorten dan eiken zit u goed bij QATRINA: deze leveren wij op aanvraag. Kijk even op onze website, want daar hebben wij het een en ander voor u op een rijtje gezet: klik hier. Onze houten tabletten zijn in twee uitvoeringen leverbaar: wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas standaard in 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Andere diktes kunnen wij op aanvraag leveren: neem hiervoor even contact met ons op.

Bijna nergens te vinden, maar gewoon op maat te bestellen bij QATRINA: tabletten van kopshout. Online in 60 millimeter dik eiken te bestellen, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten en dikker. Klik hier voor ons kops eiken.

Voor klanten die haast hebben, hebben wij ook tabletten in gangbare afmetingen en diktes op voorraad: levertijd ca. 1 week. Klik hier voor het overzicht van onze voorraadpanelen of neem contact met ons op.

 

 

 

eiken tabletten

eiken tablet (kops eiken)

 

Gemak dient de mens: bestel uw tabletten gemakkelijk thuis vanuit uw luie stoel

Super relaxt online uw tabletten op maat bestellen ? Heel gewoon bij QATRINA.
Wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste vorm en afmeting voor u. Via onze webshop bestelt u vierkante en rechthoekige massief eiken tabletten op maat in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Kopshout is online leverbaar in 60 mm. dik massief eiken. Neem even contact met ons op indien u speciale vormen of grotere tabletten wenst, want deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. 

 

Bent u geïnteresseerd in onze eiken tabletten ?